Η Χάιντι Κλουμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

09.04.2012
Τρεις μήνες μετά το σοκ που προκάλεσε η αρχική ανακοίνωση του χωρισμού τους, το διαζύγιο του διάσημου μοντέλο από τον επί επτά χρόνια σύζυγό της γίνεται και… επίσημο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου TMZ, η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) κατέθεσε και επίσημα αίτηση διαζυγίου στο ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες -δια της δικηγόρου της, Λόρα Βάσερ (Laura Wasser).

Ως αιτία του χωρισμού δόθηκαν οι "αγεφύρωτες διαφορές" ενώ φαίνεται ότι η 38χρονη καλλονή και ο Σιλ (Seal) έχουν αποφασίσει να μοιράσουν στα δύο τα περιουσιακά στοιχεία τους με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που είχαν υπογράψει κάποια στιγμή μετά τον γάμο τους.

Το στοιχείο αυτό κάνει την έκδοση του διαζυγίου πιο απλή ενώ το μόνο ζήτημα που εκκρεμεί αφορά στα παιδιά του ζευγαριού.

Η Χάιντι ζήτησε κοινή κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών που έχει με τον 48χρονο τραγουδιστή με εκείνη να έχει όμως τον πρώτο λόγο, ενώ δήλωσε "ανοιχτή" στη συνεννόηση για το πρόγραμμα των επισκέψεων του μπαμπά.

Σε άλλο σημείο της αίτησης, το διάσημο μοντέλο ζητά να αποκατασταθεί το πατρικό της επίθετο καθώς παρότι διατήρησε το "Κλουμ" στα επαγγελματικά της, σε κάθε ιδιωτική της συνδιαλλαγή είχε επιλέξει το "Σάμιουελ" (Samuel), δηλαδή το επώνυμο του Σιλ.

Η Κλουμ γνώρισε τον Σιλ το 2004 στη Χαβάη ενώ ήταν ήδη έγκυος στην πρωτότοκη κόρη της, την επτάχρονη σήμερα Λένι , καρπό της σχέσης της με τον ιταλό επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε (Flavio Briatore). Ο Σιλ ήταν παρών στη γέννηση της Λένι την οποία αργότερα υιοθέτησε.

Η πρόταση γάμου ήρθε για την Κλουμ στις 23 Δεκεμβρίου του 2004 ενώ έκτοτε το ζευγάρι απέκτησε 3 παιδιά: τον 6χρονο Χένρι, τον 5χρονο Γιόχαν και την 2χρονη Λου.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα