Δοκιμαστικός... γάμος για Ράιαν Γκόσλινγκ & Εύα Μέντες

06.04.2012
Τι κι αν του ρίχνει επτά χρονάκια. Φαίνεται πως η Εύα Μέντες ( Eva Mendes) είναι καπάτσα γυναίκα και φρόντισε να πείσει τον αγαπημένο της Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) να κάνουν ένα δοκιμαστικό γάμο.

Τα δύο πιτσουνάκια γνωρίστηκαν πέρσι, στα γυρίσματα της ταινίας "The Place Beyond the Pines" κι από τότε είναι αχώριστοι. Το ζευγάρι ταξιδεύει μαζί και το διάστημα αυτό ο Ράιαν είναι σούπερ απασχολημένος στα γυρίσματα της ταινίας ''Only God Forgives''.

Η ταινία κινηματογραφείται στην μακρινή Ταϊλάνδη και η Μέντες αποφάσισε να μετακομίσει εκεί για να βρίσκεται στο πλευρό του καλού της. Έχουν μάλιστα νοικιάσει ένα σπιτάκι στο οποίο η σέξι Εύα ανέλαβε το ρόλο της χαρωπής νοικοκυράς σύμφωνα με το περιοδικό ''In Touch''.

Σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό, οι δύο ηθοποιοί ζουν μαζί και η 38χρονη κάνει τα πάντα για εκείνον. Ο 31χρονος ηθοποιός φαίνεται πως έχει μιλήσει για την πιθανότητα γάμου και με τη μαμά του Ντόνα (Donna).

Όπως φαίνεται, μέσα σε αυτούς τους μήνες, ο Γκόσλινγκ γνώρισε καλύτερα την Εύα, την οποία θεωρεί κατάλληλη σύζυγο για εκείνον, τόνισε πηγή από το περιβάλλον του διάσημου γόη.

Εν το μεταξύ, τον προηγούμενο μήνα ο Γκόσλινγκ έπρεπε να φύγει και πάλι για γυρίσματα και ενώ είχε κανονίσει να αφήσει τον σκύλο του Τζορτζ με φίλους του, τελικά άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή και εμπιστεύτηκε το αγαπημένο του τετράποδο στην Μέντες.

Από το γεγονός αυτό, οι φίλοι του έκριναν πως η σχέση σοβάρεψε, αφού ο Γκόσλινγκ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο με οποιαδήποτε σχέση του.

Άντε και καλούς απογόνους!

Κατερίνα Π.