Μπιγιονσέ: βγάζει στη φόρα προσωπικές της στιγμές

06.04.2012
Θαυμαστές της Μπιγιονσέ (Beyonce) σας έχουμε ευχάριστα νέα.

Μετά τις φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της τραγουδίστριας, Μπλου Άιβι (Blue Ivy), ήρθε η ώρα να δούμε και την ίδια την Μπιγιονσέ σε στιγμές πολύ προσωπικές.

Η 30χρονη, ανακοίνωσε πως η ιστοσελίδα της ''beyonce.com'' έχει επανασχεδιαστεί και είναι έτοιμη για πολλές επισκέψεις. Τα νέα ήρθαν από το Twitter της Μπιγιονσέ στο οποίο πόσταρε σχετικά:

''Σας χαιρετώ και σας καλώ να επισκεφτείτε το νέο http://beyonce.com – δουλέψαμε σκληρά και επιτέλους είναι έτοιμο''!

Τι ξεχωριστό θα δεις στη νέα ιστοσελίδα της τραγουδίστριας και συζύγου του ράπερ Jay-Z; Μα φυσικά ένα τμήμα γεμάτο φωτογραφίες από την προσωπική ζωή της Μπιγιονσέ, από τα ταξίδια της, από τα μπάνια της, από όλα εκείνα που συνθέτουν την Μπιγιονσέ Νόουλς πίσω από τα φώτα και τις κάμερες.

Η ίδια γράφει στην εισαγωγή του ιδιότυπου αυτού μπλογκ:

''Αυτή είναι η ζωή μου μέσα στα χρόνια, μέσα από τα δικά μου μάτια. Η οικογένειά μου, τα ταξίδια μου, η αγάπη μου. Εδώ θα μοιράζομαι όλα αυτά μαζί σας και θα συνεχίσω να το κάνω όσο μεγαλώνω. Μπιγιονσέ''.

Και είναι αλήθεια πως σε αυτό το ψηφιακό άλμπουμ βλέπουμε την 30χρονη σούπερ σταρ ως μητέρα, αδερφή, σύζυγο σε πόζες που δεν περιμένουμε. Είτε με μαγιό, είτε ντυμένη Σπάιντερμαν, είτε χαλαρώνοντας στην αμμουδιά- φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

Για να δεις ολόκληρο το άλμπουμ της Μπιγιοινσέ, κάνε κλικ εδώ ενώ παρακολούθησε και ένα βιντεάκι με στιγμές από την εγκυμοσύνη της Μπιγιονσέ κάνοντας κλικ παρακάτω.

Κατερίνα Π.