Σοκ προκάλεσε η εγκυμοσύνη στην Τόρι Σπέλινγκ

06.04.2012
Τα ευχάριστα νέα χτύπησαν σαν κεραυνός την 38χρονη ηθοποιό, καθώς δεν είχε καν σαραντίσει όταν έμαθε πως είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

Όπως είχε ανακοινώσει η ίδια στο προσωπικό της σάιτ ToriSpelling.com, στο τέλος Μαρτίου, η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) και ο σύζυγος της, καναδός ηθοποιός, Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McCermott) νιώθουν "ευλογημένοι που τους βρήκε ακόμη ένας άγγελος".

Η κοινοποίηση αναρτήθηκε μόλις πέντε μήνες μετά την γέννηση του τρίτου παιδιού του ζεύγους, της μικρής Χάτι (Hattie) στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου.

Ωστόσο, η αρχική αντίδραση της Τόρι ήταν πολύ διαφορετική, αφού σύμφωνα με δηλώσεις της στο περιοδικό People η πρόσφατη εγκυμοσύνη της ήταν "το δεύτερο μεγαλύτερο σοκ της ζωής της", καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν αλήθεια.

"Προφανώς έπαθα σοκ", είπε συγκεκριμένα: "Ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Το πρώτο ήταν όταν γεννήθηκε η Χάτι και μας είπαν ότι είναι κορίτσι, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή περιμέναμε αγόρι. Το δεύτερο ήταν όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, ενώ το νεογέννητο μωρό μου μόλις είχε κλείσει τον πρώτο μήνα. Πάθαμε σοκ".

Οι δηλώσεις έγιναν με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της με συμβουλές για την οργάνωση πετυχημένων πάρτι, "CelebraTORI: Unleashing Your Inner Party Planner to Entertain Friends and Family" (που σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει: "Ανακάλυψε τον διοργανωτή εκδηλώσεων που κρύβεις μέσα σου για να ψυχαγωγήσεις φίλους και οικογένεια"), την περασμένη Τετάρτη.

Παρά την αρχική έκπληξη της, η ηθοποιός προσαρμόστηκε εύκολα στη νέα εγκυμοσύνη. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει προηγουμένως σε σχέση με τη φυσική της κατάσταση νιώθει καλύτερα από ποτέ.

"Πραγματικά, αυτή είναι η καλύτερη εγκυμοσύνη που είχα ποτέ. Χτύπα ξύλο. Δεν είχα καθόλου ναυτίες και είμαι γεμάτη ενεργητικότητα. Ακριβώς το αντίθετο από τις προηγούμενες τρεις".

Η Τόρι και ο 44χρονος σύζυγος της είναι παντρεμένοι σχεδόν έξι χρόνια και έχουν ήδη τρία παιδιά: την πεντάμηνη Χάτι, την 3χρονη Στέλλα (Stella) και τον 4χρονο Λίαμ (Liam).