Η Μαντόνα προσλαμβάνει σωσίες για να ξεκουράζεται!

06.04.2012
Η 53χρονη σταρ φαίνεται ότι καταφεύγει σε όποια μέθοδο μπορεί προκειμένου να γλυτώνει από τους επίμονους παπαράτσι!

Η Μαντόνα (Madonna) ψάχνει γυναίκες που της μοιάζουν για να αποσπούν την προσοχή των 'ενοχλητικών' στη διάρκεια που εκείνη περιοδεύει.

Η MDNA Tour ξεκινάει τον επόμενο μήνα και η ίδια έχει αρχίσει ήδη προετοιμασίες για να την κάνει ξεχωριστή. Και παρόλο που θα λιώνει και θα χτυπιέται πάνω στη σκηνή, φροντίζει να έχει και λίγο χρόνο ξεκουρασης. Γι αυτό το λόγο, έχει προσλάβει γυναίκες που της μοιάζουν για να μπερδέψουν τους φωτογράφους κι εκείνη να μπορεί να κυκλοφορεί ινκόγνιτο.

"Ηταν δική της ιδέα- και την είχε τόσο για προστασία όσο και για ξεκούραση" δηλώνει πηγή στο National Enquirer. "Πέντε κυρίες ήδη παίρνουν μαθήματα από την ίδια προσωπικά για το πώς θα περπατούν, πώς θα μιλάνε και πώς θα φέρονται σαν τη Βασιλισσα της Ποπ. Στην τουρνέ, εκείνες θα φεύγουν μπροστά για να μπερδεύον τους φωτογράφους ώστε εκείνη να μπορεί μετά να βγαίνει από τα ξενοδοχεία ή τα εστιατόρεια που θα επισκέπτεται.

Στην περιοδεία της φοβάται τους παπαράτσι άλλων χωρών και τρέμει στην ιδέα ότι θα στέλνουν αυτοκίνητα να την ακολουθούν. Πιστεύει ότι αυτή η μέθοδος θα βοηθήσει να βρίσκει λίγο χρονο μακριά από τα φλας.

"Ειναι ένα απίθανο πλάνο και η ιδια στοιχηματίζει ότι θα δουλέψει" γράφει το άρθρο...

Ε.Σ.