Η προσωπική ζωή της Μπιγιονσέ σε φωτογραφίες

06.04.2012
Νέες τεχνολογικές ανησυχίες για τη Βασίλισσα Μπι! Λάνσαρε το νέο της σάιτ και τα βγάζει όλα στη φόρα...

Κανείς από τους δυο τους δε μιλάει πολύ όταν πρόκειται για τη σχέση τους. Αλλά φαίνεται ότι μετά το πρώτο της μωρό με τον Τζέι Ζι (Jay-Z), η Μπιγιονσέ (Beyoncé) απέκτησε μια νέα αγαπημένη συνήθεια, αυτη του να μοιράζεται φωτογραφίες με τους θαυμαστές της, κι έτσι τελευταία δείχνει να εθίζεται σε ανέλπιστη χρήση της τεχνολογίας!

Η σούπερσταρ λάνσαρε ένα νεο website για τους φαν της και αποκάλυψε τα νέα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο τουίτερ, γράφοντας "Γεια σου κόσμε! Ειμαι η B! Με πολύ χαρά σας προσκαλώ στο νέο μου http://beyonce.com - δουλεψαμε σκληρά και επιτέλους ειναι έτοιμο για σας!"

Το σάιτ έχει πάρα πολλές φωτογραφίες, μουσικά βίντεο και σκηνές απο τα παρασκήνια, αλλά και το Beyhive, ένα κομμάτι αφιερωμένο στη μουσική της καθώς και μία σελίδα με νέα.

Το πιο ενδιαφέρον όμως μάλλον είναι το "I Am" που συνδέεται με το λογαριασμό της στο Tumblr.

Η πλατοφόρμα είναι γεμάτη προσωπικές φωτογραφίες της Μπιγιονσέ με ένα εισαγωγικό σημείωμα που γράφει "Αυτή είναι η ζωή μου, σήμερα, μέσα στα χρόνια, μέσα από τα μάτια μου. Η οικογένειά μου, τα ταξιδια μου, η αγάπη μου. Εδώ μοιράζομαι μαζί σας και θα συνεχίσω να το κάνω οσο μεγαλώνω. Με αγάπη, Μπιγιονσέ".

Φωτογραφίες της με στολή Spiderwoman, με μαγιό στην παραλία, με τη Destiny's Child Μισέλ Γουίλιαμς,και άλλες σε διάφορα στιγμιότυπα, αλλά οι πιο συγκινητικές ειναι αυτές με την οικογένεια της.. με την αδερφή της Solange και με τον άντρα της Jay-Z

Το σάιτ περιγράφεται ως εξής: "Η Μπιγιονσέ σας καλωσορίζει σε μία νέα όψη του κόσμου της, για σας και για εκείνη" ενώ το τμήμα Beyhive γράφει "Η Βασίλισσα Μπι δουλέυει μέρα και νύχτα όλο το χρόνο (με εξαίρεση μερικών εξαμήνων) για να δώσει μέλι στις μελισσούλες της. Η σκληρή δουλειά έχει ως αποτέλεσμα την τελειότητα σε ό,τι κι αν κάνει".

Ε.Σ.