Ξαναπαντρεύονται Τζέι Ζι και Μπιγιονσέ!

05.04.2012
Το παραδοσιακό δώρο γάμου για την τέταρτη επέτειο θα ήταν λουλούδια, ή κάτι σε μετάξι...

Τα εσώρουχα καμιά φορά προτείνονται από τον άνδρα στη σύζυγό του, αλλά προφανώς ο Τζέι Ζι (Jay Z) πηγε πολύ παραπέρα... Βγήκε για ψώνια και αγόρασε.. ένα μπλε διαμάντι για την Μπιγιονσέ (Beyonce) για να γιορτάσουν την επέτειό τους.

Ο Τζέι Ζι εθέαθη να φεύγει από το κατάστημα Jacob and Co. της Νέας Υόρκης και μάρτυρες δήλωσαν ότι κοιτούσε μία συλλογή από σπάνια μπλε διαμάντια.

Περπατώντας με το χαμόγελο στα χείλη, ο Τζέι Ζι αγκάλιασε τον καταστηματάρχη πριν μπει στο πολυτελές SUV του, ενώ έσφιξε το χέρι σε πολούς από τους περαστικούς και στους εργάτες που δούλευαν έξω από το μαγαζί.

Το ζευγάρι σχεδιάζει να ανανεώσει τους όρκους του, οπότε ίσως να αγόρασε ένα νέο δαχτυλίδι γάμου, λένε οι πληροφορίες, ενώ το περιοδικό Star αναφέρει ότι ο 42χρονος είχε την ιδέα και την είπε στην Μπιγιονσέ πριν λίγες μέρες, περιγράφοντας με χαρά ότι θέλει να την παντρευτεί πάλι από την αρχή!

Σαν τον πρώτο τους γάμο, το δεύτερο μυστήριο θα γίνει στο Scarsdale της Νέας Υόρκης με μερικούς καλούς φίλους μεταξύ των οποίων η Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Κάνιε Γουέστ και η Οπρα Γουίνφρεϊ.

"Θέλουν την τελετή απλά και κομψή. Θα έχουν κεϊτερινγκ από το Nobu ενώ ο Τζέι Ζι ετοιμάζει ενα βιντεάκι με τον ίδιο και τη γυναικα το σε στιγμές απο τα χρόνια τους μαζί.

Ε.Σ.