Τζένιφερ Άνιστον: Δεν καταλαβαίνω ότι μεγάλωσα πια

05.04.2012
Η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός εντυπωσιάζει με τη συνολική εικόνα της που δεν φαίνεται να έχει αλλάξει καθόλου τα τελευταία… 20 χρόνια.


Στα 43 της χρόνια, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) δείχνει το ίδιο όμορφη, εντυπωσιακή, καλλίγραμμη και λαμπερή όσο έδειχνε της μέρες που μεσουρανούσε με τα τηλεοπτικά "Φιλαράκια". Πώς τα καταφέρνει;

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο περιοδικό "In Style" η Τζεν υποστηρίζει ότι το πόσο καλά δείχνει εξωτερικά έχει άμεση σχέση με το πόσο καλά νιώθει εσωτερικά, κυρίως λόγω της σχέσης της με τον αγαπημένο της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

Κι όμως, ενώ γενικά δεν καταλαβαίνει πώς περνά ο χρόνος, υπάρχει κάτι που κάνει την Άνιστον να νιώθει ότι μεγαλώνει.

"Όταν βλέπω κορίτσια στα 20κάτι, ή τη νέα γενιά των ηθοποιών, αναρωτιέμαι 'Μα, δεν έχουμε την ίδια ηλικία;'. Ή όταν μου προσφέρουν τον ρόλο μιας γυναίκας που έχει ένα 17χρονο παιδί. 'Μα δεν θα μπορούσα να έχω τόσο μεγάλο παιδί', σκέφτομαι. Και όμως… θα μπορούσα", παραδέχεται η Τζένιφερ για να προσθέσει ότι τελικά "δεν νιώθει καθόλου την ηλικία της". Αντίθετα, "νιώθει νεότατη κάθε μέρα".

Όσο για το πώς νιώθει σέξι;

"Νιώθω σέξι φορώντας τζιν και T-Shirt του αγοριού μου", αποκαλύπτει η Τζεν, η οποία στη συνέχεια επανέλαβε το πόσο άκυρη είναι όλη η ιστορία που έχει δημιουργηθεί από τα ΜΜΕ για τη δήθεν έχθρα που υπάρχει ανάμεσα στην ίδια, τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και την νυν σύντροφό του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) όσο και τα σχόλια που τη θέλουν να έχει επηρεαστεί από τις στυλιστικές επιλογές του καλού της. Ε όχι και έτσι…

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε ένα απόσπασμα από την ταινία "Σύζυγος προς ενοικίαση" όπου η Τζένιφερ Άνιστον παραβγαίνει στα ίσια με την εντυπωσιακή Μπρούκλιν Ντέκερ... Τα συμπεράσματα δικά σας.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα