Μπρούμυτα βρέθηκε στην μπανιέρα η Γουίτνεϊ

05.04.2012
Σχεδόν δύο μήνες πέρασαν από τον θάνατο της άτυχης σταρ και σήμερα έχουμε τα αποτελέσματα της επίσημης ιατροδικαστικής εξέτασης.


Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Άντζελες όπου βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα της σουίτας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε εκείνες τις μέρες.

Το όλο θέμα γίνεται πιο συγκεκριμένο σήμερα, μετά τη δημοσίευση της επίσημης έκθεσης του ιατροδικαστή, σύμφωνα με την οποία η 49χρονη σταρ κοίτονταν αναίσθητη με το πρόσωπο προς τα κάτω μέσα στην μπανιέρα η οποία ήταν γεμάτη νερό.

Ως επίσημη αιτία θανάτου της Χιούστον δόθηκε ο πνιγμός από ατύχημα και καρδιακή προσβολή που προήλθε από χρόνια χρήση κοκαΐνης, ενώ από την επίσημη έκθεση μαθαίνουμε ότι από το δωμάτιό της συλλέχθηκαν άδεια μπουκάλια φαρμάκων, χάπια και ένα κουτάκι με ίχνη κρυσταλλικής ουσίας επάνω…

"Συγκεντρώθηκαν τα υπόλοιπα μιας λευκής πούδρας από ένα συρτάρι καθώς και από τη βάση ενός καθρέφτη που υπήρχε στο ίδιο συρτάρι", έγραφε η αναφορά ενώ έγινε γνωστό ότι στον ίδιο χώρο υπήρχαν λευκά ρολάκια χαρτιού και ένα σταχτοδοχείο γεμάτο με γόπες από τσιγάρα.

Στο αριστερό μέρος του μετώπου της τραγουδίστριας υπήρχαν μερικοί ελαφριοί μώλωπες καθώς και μια μικρή εκδορά στη βάση της μύτης της, προφανώς από το πέσιμο, ενώ εντοπίστηκε μια τρύπα στη βάση των ρουθουνιών της από τη χρόνια χρήση κοκαΐνης καθώς και το ότι έπασχε από ελαφρύ εμφύσημα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε μια πολύ αδύνατη και ασθενική Γουίτνεϊ Χιούστον όταν τραγουδούσε για τον Μάικλ Τζάκσον το 2001.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα