Ρόμπερτ Πάτινσον: τώρα του αρέσουν οι... σιτεμένες!

04.04.2012
Καμία γυναίκα δεν ξεφεύγει από τη γοητεία του νεαρού καρδιοκατακτητή που έγινε διάσημος από τον ρόλο του βρικόλακα "Έντουαρτ Κάλεν". Όποια και αν είναι η ηλικία της.


Οι τέσσερις ταινίες της κινηματογραφικής επιτυχίας "Twilight" ολοκληρώθηκαν (παρότι ακόμη η τελευταία δεν έχει βγει στις οθόνες) και ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) προσπαθεί να βγάλει από επάνω του τον βαμπιρικό μανδύα αναλαμβάνοντας όλο και πιο διαφορετικούς ρόλους.

Τώρα… αν στην προσπάθειά του αυτή, βρεθούν μπροστά του και μερικά κρεβάτια εξαιρετικά γοητευτικών -και πρόθυμων- γυναικών, τι να κάνει ο άνθρωπος. Να τις αφήσει παραπονεμένες;

Και τι πειράζει αν εκείνος είναι 25 χρονών και αυτές στα 51, 41 και 32; Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, υποστηρίζει ο Πάτινσον μέσα από τον ρόλο του –γιατί περί ρόλου πρόκειται (!)- στην ταινία "Bel Ami" που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου. Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας.

Όσο για τις κυρίες που απολαμβάνουν τις… χάρες του; Πρόκειται για την Κριστίν Σκοτ Τόμας (Christine Scott Thomas), την Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) και την Κριστίνα Ρίτσι (Christina Ricci) αντίστοιχα, οι οποίες ενσαρκώνουν τρεις γυναίκες της γαλλικής αριστοκρατίας στα παριζιάνικα σαλόνια του 1890, πρόθυμες να βοηθήσουν έναν ανερχόμενο νεαρό. Με ανταπόδοση σε… είδος φυσικά! "Ό,τι έχει ο καθένας προσφέρει", υποστηρίζει ο χαρακτήρας του Ρομπ, ο οποίος στην πραγματική του ζωή, είναι ακόμη ευτυχισμένος στο πλάι της συμπρωταγωνίστριάς του στις βαμπιροταινίες, Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα