Μπόι Τζορτζ: του μαύρισαν το μάτι

04.04.2012
Δύσκολες μέρες για τον πρώην τραγουδιστή των "Culture Club" ο οποίος τις έφαγε βγαίνοντας από κλαμπ όπου διασκέδαζε.


Με μπλαβί μάτι εμφανίστηκε ο Μπόι Τζορτζ (Boy George), όμως φάνηκε να το διασκεδάζει.

"Κούκλος είμαι μετά την επίθεση που δέχτηκα το Σάββατο το βράδυ", έγραψε με χιούμορ δίπλα στη φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στο Twitter του ενώ ακριβώς δίπλα έδειξε και το καμουφλάζ που επέλεξε.

Απόλυτα συνεπής με το προφίλ που έχει υποστηρίξει τόσα χρόνια, ο Τζορτζ Ο'Ντάουντ (George O'Dowd), όπως είναι το αληθινό όνομα του Μπόι (!) πόζαρε σε διπλανή φωτογραφία φουλ στο μακιγιάζ –κατά την προσφιλή του συνήθεια- όμως με το χτυπημένο του μάτι να μη διακρίνεται καθώς ο ένας φακός στα γυαλιά μυωπίας που φορούσε ήταν καλυμμένος με την αγγλική σημαία. Σικ…

Όπως έγινε γνωστό, ο 50χρονος σήμερα Μπόι Τζορτζ έβγαινε με την παρέα του από το κλαμπ Amadeus στο Νορθάλερτον του βόριου Γιορκσάιρ το Σάββατο το βράδυ όταν του επιτέθηκε από το πουθενά μια θαμώνας.

"Ο Τζορτζ έβγαινε από το κλαμπ όταν, σύμφωνα με τον μάνατζερ του κλαμπ, μια μεθυσμένη και αγριεμένη γυναίκα του όρμησε προσπαθώντας να πιάσει το καπέλο του και με την κίνησή της αυτή, του μαύρισε το μάτι", εξήγησε ο εκπρόσωπος Μπόι Τζορτζ, ο οποίος εργάζεται ως DJ τα τελευταία χρόνια και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε το τραγούδι "Karma Chameleon" (1983) μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των "Culture Club".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα