Στα... γόνατα ο Λάνγκερφελντ για την Αντέλ

05.04.2012
Δύο μήνες πέρασαν από τότε που ο διάσημος σχεδιαστής χρησιμοποίησε πολύ "ατυχή" σχόλια για το βάρος της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας και ήρθε η στιγμή να το πάρει… αλλιώς.


Στις αρχές Φεβρουαρίου είχε προκληθεί σάλος όταν ο Καρλ Λάνγκερφελντ (Karl Lagerfeld) –προφανώς άθελά του- αποκάλεσε την Αντέλ (Adele) "χοντρή".

"Το αστέρι τώρα είναι η Αντέλ. Είναι κάπως… υπερβολικά χοντρή, αλλά έχει ένα όμορφο πρόσωπο και μια θεϊκή φωνή", είχε απαντήσει ο Λάνγκερφελντ σε ερώτηση του "Metro" για τις γυναίκες της ποπ μουσικής σκηνής, τότε.

Με τη σειρά της, η 23χρονη σταρ δήλωσε ένα "τα πάχη μου τα κάλλη μου", εκείνος είχε αφήσει να διαρρεύσει πόσο λυπάται για όλα αυτά και η ιστορία έληξε.

Όμως όχι.

Φαίνεται ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel ένιωθε ακόμη εκτεθειμένος απέναντι στην πληθωρική –σε ταλέντο και ταμπεραμέντο- τραγουδίστρια που βρήκε ακόμη έναν τρόπο να εξιλεωθεί.

Με δεδομένη την αγάπη της τραγουδίστριας για τα αξεσουάρ –και δη τα επώνυμα- ο Λάνγκερφελντ πρόσταξε τους ανθρώπους του στη Chanel να στείλουν εκ μέρους του ολόκληρη τη νέα κολεξιόν με τσάντες της ιστορικής φίρμας στην Αντέλ, δείχνοντας, έτσι, έμπρακτα πόσο λυπάται που "παρερμηνεύτηκαν" τα λόγια του και πόσο εκτιμά την ίδια. Τέλος καλό, όλα καλά…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα