Πασίγνωστη ολυμπιονίκης μετανιώνει για τις πλαστικές

04.04.2012
Στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, πασίγνωστη ολυμπιονίκης, η οποία μας έχει χαρίσει μεγάλες χαρές με τις επιτυχίες της. Ο λόγος για την...

Στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης" μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, πασίγνωστη ολυμπιονίκης, η οποία μας έχει χαρίσει μεγάλες χαρές με τις επιτυχίες της. Ο λόγος για την Βούλα Πατουλίδου, η οποία δε δίστασε να παραδεχθεί ότι έχει υποβληθεί σε δύο πλαστικές επεμβάσεις.

«Η πρώτη που έκανα ήταν για τα σημάδια που είχα στο πρόσωπο. Είχα σημάδια ακμής πάρα πολύ έντονα. Αφού την έκανα, άρχισα να νιώθω κι εγώ πιο καλά. Γιατί, άντε να ντυθείς, αν έχεις κάποια ατέλεια στο σώμα. Στο πρόσωπο, τι να κρύψεις άμα είναι σημαδεμένο;» δήλωσε η Ολυμπιονίκης.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη αποκάλυψη που έκανε σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις. Η Πατουλίδου έχει κάνει και μία δεύτερη, στη μύτη, αλλά τελικά μετάνιωσε. « Το έκανα, γιατί το μυαλό μου τότε ήταν χαζό. Όλοι μου έλεγαν “όχι, μην το κάνεις”. Βγαίνει και η αντίδραση κάποιες φορές. Στο “όχι” των άλλων, εσύ λες “ναι”. Τώρα που το βλέπω, λέω ότι μάλλον ήταν καλύτερη η μύτη πριν, αλλά δεν βαριέσαι!».