Παπουτσάκη-Τζιόβας: Οι φωτογραφίες της επανασύνδεσης

04.04.2012
Δεν πα να λένε πώς άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει; Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας δεν καταλαβαίνουν από τέτοια και με τη δεύτερη ευκαιρία που δίνουν στον έρωτα τους, αποδεικνύουν

Δεν πα να λένε πώς άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει; Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας δεν καταλαβαίνουν από τέτοια και με τη δεύτερη ευκαιρία που δίνουν στον έρωτα τους, αποδεικνύουν... ότι δεν τελειώνουνε οι αγάπες οι μεγάλες, δεν τελειώνουνε... Στην αρχή τα νέα της επανασύνδεσής τους κυκλοφορήσαν με το ζεύγος να τρώει τα πιτόγυρα και τα κεμπάπ σε γνωστό στέκι στο Μοναστηράκι.

Λίγες μέρες αργότερα, η επανασύνδεση επισφραγίστηκε και με φωτογραφίες. Την περασμένη Παρασκευή, ήταν η θεατρική πρεμιέρα «Απατεώνες και τζέντλεμεν» όπου συμμετέχει η Κατερίνα. Και ο Τζιόβας ήτο από τους πρώτους που έσπευσαν να δώσουν το «παρών» τους.

Ωστόσο, ο νεαρός ηθοποιός απέφυγε ωσάν τον... έξω από δω το λιβάνι τους δημοσιογράφους και τις κάμερες, αφού ήξερε τι θα τον ρωτούσαν. Και όχι δεν θα ήταν μόνο η εντύπωση του από την παράσταση. Ωστόσο, ο φακός του Ciao, έκανε «τσακωτούς» του δύο νέους σε μία στιγμή που η Παπουτσάκη τον πλησίασε και είχαν σύντομη κουβέντα.

Μόλις, όμως, είδαν το φακό, ο ένας για Χίο τράβηξε και ο άλλος για... Μυτιλήνη. Αλλά, το καλύτερο στιγμιότυπο είναι άλλο. Στην παρέα προστέθηκε η μάνα Παπουτσάκη, η οποία σαν είδε «γαμπρό» Ορέστη, τον αγκάλισε θερμά με τον ηθοποιό να ανταποδίδει επίσης με τον ίδιο ενθουσιασμό. Συγκινητικές στιγμές, τι να λέμε....