Στικούδη: «Θερμό» επεισόδιο με αστυνομικούς;

02.04.2012
Βρε, που μας βγήκε άγριο κορίτσι η Κατερίνα Στικούδη και κάνει τους τσαμπουκάδες της σε δημόσιους χώρους. Το σέξι girl, όπως ακούσαμε στο Made in Star, είχε «θερμό» επεισόδιο με τους αστυνομικούς στο

Βρε, που μας βγήκε άγριο κορίτσι η Κατερίνα Στικούδη και κάνει τους τσαμπουκάδες της σε δημόσιους χώρους. Το σέξι girl, όπως ακούσαμε στο Made in Star, είχε «θερμό» επεισόδιο με τους αστυνομικούς στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Η παρουσιάστρια – μοντέλο – τραγουδίστρια βρέθηκε στην Κύπρο για να εμφανιστεί σε τηλεοπτικό show.

Κατά την αναχώρηση της συνέβη το επεισόδιο. Οι αστυνομικοί ζήτησαν από το Κατερινιώ να βγάλει τις μπότες της για να περάσει από το μηχάνημα ελέγχου αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας πως δε θέλει να πατήσει στο χαλάκι που υπάρχει. Να λερώσει την πατουσίτσα; Να κολλήσει τίποτε από το βρωμερό και σιχαμερό χαλί;

Κι αν η Στικούδη δεν είχε κάνει πεντικιούρ; Κι αν είχε τρύπια καλτσούλα; Πώς δηλαδή το καταδικάζουν το κορίτσι με τη μία; Τέλος πάντων, η ασφάλεια του αεροδρομίου έγινε έξαλλη με τη συμπεριφορά της και της ξεκαθάρισε ότι αν δεν βγάλει παπούτσι δεν πρόκειται να της επιτραπεί να ταξιδέψει.

Τι να κάνει και το Κατερινιώ. Εμπρός στο φόβο να μείνει πίσω, έβγαλε τις μπότες, αλλά όπως είπαν συνεπιβάτες της στην πτήση, το girl μετά είχε τσατάλια τα νεύρα της.