Η Χάιντι και η επίθεση της πράσινης... βιοχλαπάτσας!

02.04.2012
Είπε να παρουσιάσει ένα βραβείο το διάσημο μοντέλο, αλλά πού να φανταστεί ότι αμέσως μετά θα έπρεπε να τρέξει για… μπάνιο;

Η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) ήταν ανάμεσα στους διάσημους που συμμετείχαν στην εκδήλωση για τα βραβεία Nickelodeon Kids' Choice Awards και δέχτηκαν επίθεση από μια "αγνώστου ταυτότητας πράσινης υγρής παχύρευστης μάζας" που… ερχόταν από παντού!

Όπως προκύπτει φυσικά, αυτό είναι κάτι σύνηθες για τη συγκεκριμένη ετήσια εκδήλωση και φέτος η πρώτη που "τις έφαγε" ήταν η Χάλι Μπέρι (Halle Berry).

Η 45χρονη σταρ έφτασε αργοπορημένη εξαιτίας της κίνησης και ένας νεαρός θεατής που καθόταν πίσω της, φρόντισε να την τιμωρήσει αδειάζοντας επάνω της έναν κουβά από το πράσινο υγρό που κρατούσε στα χέρια του.

Ε, και έτσι άρχισε το πανηγύρι, με πρωτομάστορα τον παρουσιαστή του σόου, Γουίλ Σμιθ (Will Smith) ο οποίος έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση όταν λούστηκε με το "πράγμα" αγκαλιά με τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) ο οποίος μόλις και μετά βίας κρατιόταν όρθιος από τη… γλίτσα.

Μία στιγμή σηκωνόταν και στο επόμενο βήμα… πάρτον πάλι κάτω.

Την ίδια τύχη είχε και ο σταρ του "Twilight" Τέιλορ Λότνερ (Taylor Lautner) ο οποίος δέχτηκε ίσως "την πιο βίαιη πράσινη επίθεση" τη στιγμή που έβγαινε στη σκηνή. Ή μάλλον… που προσπαθούσε να βγει στη σκηνή…

Στο κοινό ξεχώρισε η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) η οποία καθόταν ήσυχη ήσυχη με τα τρία αγόρια της και τη γλίτωσε, ενώ στη σκηνή έκλεψε την παράσταση η Μισέλ Ομπάμα (Michelle Obama) η οποία έδωσε το βραβείο στην Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), που δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της που γνώριζε από κοντά την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα