Ευχαριστημένη με τα νέα στηθάκια της η Μις Αγγλία

22.03.2012
Ύστερα από μία πολύ δύσκολη περίοδο φαίνεται πως η ζωή της 28χρονης καλλονής επιστρέφει στα φυσιολογικά. Σε όλους τους τομείς.

Η Ντανιέλ Λόιντ (Danielle Lloyd) κέρδισε τον τίτλο της Μις Αγγλία το 2004 και αυτόν της Μις Μεγάλη Βρετανία το 2006, τον οποίο όμως έχασε -για τέσσερα χρόνια- ύστερα από γυμνή φωτογράφηση που έκανε (και δεν της συγχωρήθηκε) στο περιοδικό "Playboy".

Χθες, η Ντανιέλ έκανε την πρώτη εμφάνιση με φυσιολογικό στήθος έχοντας αφαιρέσει τα εμφυτεύματα που την είχαν χαρακτηρίσει τα τελευταία χρόνια, δηλώνοντας ότι στην αρχή ένιωθε περίεργα –κυρίως επειδή τα στήθη της δεν είναι πια όμοια μεταξύ τους- αλλά όσο περνά ο καιρός, το συνηθίζει.

Το 2007 η Λόιντ έκανε μια πρώτη προσθετική στήθους, την οποία όμως ακολούθησαν κι άλλες, με πιο πρόσφατη αυτή του περασμένου Ιανουαρίου που όμως της προέκυψε προβληματική αφού τα στήθη της άρχισαν να πρήζονται ώσπου ένα πρωί ξύπνησε μέσα σε ένα λουτρό αίματος.

Τα εμφυτεύματα είχαν εκραγεί και εκείνη χρειάστηκε επείγουσα εγχείρηση δεδομένου ότι λίγους μήνες νωρίτερα είχε γεννήσει και τον δεύτερο γιο της.

Επέστρεψε στο σπίτι άλλα όταν λίγες μέρες αργότερα είδε ότι το πρήξιμο δεν είχε φύγει, ξαναμπήκε στο νοσοκομείο όπου ανακαλύφθηκε ότι οι αδένες της παρήγαγαν ακόμη γάλα παρότι είχε σταματήσει τον θηλασμό αρκετούς μήνες πριν.

Τελικά, η δεύτερη εγχείρηση κρίθηκε απαραίτητη και ύστερα από όλη αυτή την ταλαιπωρία, η βρετανίδα καλλονή "κατέβηκε" τρία νούμερα στο σουτιέν αλλά τουλάχιστον βρήκε την υγειά της…

Μιλώντας στο περιοδικό "Heat" η Ντανιέλ παραδέχτηκε ότι την πρώτη φορά που φόρεσε μαγιό ένιωσε πολύ άσχημα, αλλά όχι εξαιτίας του μεγέθους.

"Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι το αριστερό μου στήθος είναι άσχημα παραμορφωμένο και σαφώς μικρότερο από το δεξί", αποκάλυψε η Ντανιέλ η οποία στο μεταξύ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της και πατέρα των δύο γιων της, ποδοσφαιριστή Τζέιμι Ο'Χάρα (Jamie O'Hara).

Έχοντας αφήσει πίσω της την πρόσφατη ταλαιπωρία (αλλά και την παλιότερη όταν τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από επίθεση που δέχτηκε έξω από κλαμπ του Λονδίνου) η Ντανιέλ Λόιντ είναι σαφής: "Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο γιατί τα μικρά στηθάκια είναι τέλεια και όλως περιέργως νιώθω πολύ καλύτερα τώρα φορώντας φορέματα".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα