Αναγνωρίστηκε το αμόρε του Ράσελ -και είναι και διάσημη!

22.03.2012
Ο 14 μηνών γάμος του βρετανού κωμικού με την Κέιτι Πέρι (Katty Perry) έχει λήξει και τυπικά. Μάλιστα έχουν βρει και οι δύο νέα αμόρε.


Τον τελευταίο καιρό, ο Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) έχει εμφανιστεί επανειλημμένα με μια μυστηριώδη μελαχρινή καλλονή στο πλευρό του.

Τώρα πια, η νέα σύντροφος του 36χρονου ηθοποιού έχει ονοματεπώνυμο. Πρόκειται για την Νικολέτ Μπαράμπας (Nikolett Barabas), μοντέλο από την Ουγγαρία.

Μάλιστα, η 32χρονη καλλονή φαίνεται ότι δεν έχει κερδίσει μόνο την καρδιά του Ράσελ, αλλά και της μαμάς του, αφού ο γνωστός κωμικός έχει ήδη κάνει δημόσια εμφάνιση μαζί και με τις δύο γυναίκες της ζωής του.

Όσο για τη Νικολέτ, εκείνη φαίνεται ότι έχει βάλει στόχο να "κατακτήσει τον κόσμο", έχοντας μόλις υπογράψει με διαφορετικά πρακτορεία μοντέλων στη Βουδαπέστη, το Αμβούργο, τη Νέα Υόρκη και τη Βιέννη.

Εκτός από το μόντελινγκ όμως, η όμορφη Ουγγαρέζα γλυκοκοιτάζει και τη μεγάλη οθόνη και έχοντας ήδη μερικές συμμετοχές σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, ετοιμάζεται για τη χολιγουντιανή παραγωγή "Magic Boys" δίπλα στον Μάικλ Μάντσεν (Michael Madsen) και τον Βίνι Τζόουνς (Vinnie Jones).

Εκτός από αυτό, η Νικολέτ έχει πρωταγωνιστήσει με μεγάλη επιτυχία στην καμπάνια της Motorola, από όπου στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την τηλεοπτική διαφήμιση του Razr2.

Κατά τα άλλα, ο Μπραντ Ράσελ μπήκε πρόσφατα στη φυλακή (!) για λίγο ύστερα από μια ανεξέλεγκτη έκρηξη θυμού, ενώ και για την πρώην σύζυγό του, τα νέα ακούγονται ευχάριστα αφού φήμες τη θέλουν να έχει βρει επίσης τον έρωτα, επίσης στο πρόσωπο ενός μοντέλου, του Μπατίστ Τζιαμπικόνι (Baptiste Giabiconi).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα