Μανούλα ξανά η Ρις Γουίδερσπουν

21.03.2012
Η ίδια δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμη, όμως οι φήμες θέλουν τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό να περιμένει το τρίτο παιδάκι της.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", η Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) είναι ήδη 12 εβδομάδων έγκυος.

Αν οι φήμες τελικά επιβεβαιωθούν, αυτό θα είναι το πρώτο παιδί με τον σύζυγό της, χολιγουντιανό ατζέντη Τζιμ Τοθ (Jim Toth) ενώ έχει άλλα δύο –την 12χρονη Άβα (Ava) και τον 8χρονο Ντίκον (Deacon)- από τον γάμο της με τον Ράιαν Φιλίπε (Ryan Phillippe).

"Η Ρις και ο Τζιμ ήθελαν από καιρό αυτό το παιδί. Έχουν ήδη μοιραστεί τα νέα με τους δικούς τους ανθρώπους αλλά δεν θέλουν να κάνουν την επίσημη ανακοίνωση ακόμη", μεταφέρουν πηγές του αμερικανικού περιοδικού "Us Weekly".

Η 35χρονη ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για τη μητρότητα. "Μου αρέσει πολύ που έχω μεγάλα παιδιά –αν και λυπάμαι που θα μου φύγουν γρήγορα- όμως μου αρέσουν πολύ και τα μωρά", είχε ομολογήσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ρις. Να που, όπως φαίνεται, οι ευχές της εισακούσθηκαν.

Η Γουίδερσπουν και ο Τοθ παντρεύτηκαν πέρσι τον Μάρτιο, ενώ ο γάμος της με τον Φιλίπε έγινε το 1999 και κράτησε μέχρι το 2007.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα