Πασχάλη: Της έκλεψαν το... τιμόνι

21.03.2012
Το ακούσαμε κι αυτό και μείναμε με το στόμα ανοιχτό οι δύσμοιροι. Διέρρηξαν το αυτοκίνητο σέξι γυμνάστριας και όοοχι δεν πήραν το αυτοκίνητο, αλλά το... τιμόνι! Θύμα έπεσε η Σόφη Πασχάλη, η οποία

Το ακούσαμε κι αυτό και μείναμε με το στόμα ανοιχτό οι δύσμοιροι. Διέρρηξαν το αυτοκίνητο σέξι γυμνάστριας και όοοχι δεν πήραν το αυτοκίνητο, αλλά το... τιμόνι! Θύμα έπεσε η Σόφη Πασχάλη, η οποία βγήκε στην «Πρωινή Μελέτη» και είπε τον πόνο της.

Όπως αποκάλυψε η σέξι γυμνάστρια, πρόκειται για μία νέα σπείρα διαρρηκτών που επιλέγει αυτοκίνητα μάρκας Smart και χωρίς να προκαλεί ζημιές στο όχημα, απομονώνει και κλέβει το τιμόνι! Μάλιστα, η αντιπροσωπεία την ενημέρωσε ότι πλέον είναι κάτι σύνηθες, αφού το τιμόνι κοστίζει 1.000 ευρώ και μπορούν εύκολα να το πουλήσουν!

Το περιστατικό συνέβη σε κεντρικό δρόμο στη Γλυφάδα. Ωστόσο, η ιστορία είχε και το γέλιο της, αφού οι επιτήδειοι δεν είχαν αφήσει ίχνη διάρρηξης. Έτσι, η Πασχάλη δεν πήρε πρέφα, μπήκε στο αυτοκίνητό της κι έμεινε κάγκελο, όταν συνειδητοποίησε ότι έλειπε το τιμόνι!