Ρουβάς - Ζυγούλη: Υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο;

21.03.2012
Κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνει κι από ένα δημοσίευμα που θέλει τον Sakis Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη επιτέλους να ανεβαίνουν στα σκαλιά της εκκλησίας. Αν και είχαμε καιρό να ακούσουμε για επικείμενο γάμο

Κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνει κι από ένα δημοσίευμα που θέλει τον Sakis Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη επιτέλους να ανεβαίνουν στα σκαλιά της εκκλησίας. Αν και είχαμε καιρό να ακούσουμε για επικείμενο γάμο του υπέρλαμπρου ζεύγους, ένα δημοσίευμα του Ciao επαναφέρει έμμεσα το θέμα, αφού αποκαλύπτει για ένα... προγαμιαίο συμβόλαιο!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λίγες εβδομάδες μετά την έλευση της νέας χρονιάς, Ρουβάς και Ζυγούλη επισκέφτηκαν μεγάλο συμβολαιογράφο προκειμένου να υπογράψουν ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο αφορά τα περιουσιακά τους στοιχεία. Όπως δημοσιεύει το περιοδικό, πρόκειται ουσιαστικά για ένα προγαμιαίο συμβόλαιο ανάμεσα στο ερωτευμένο ζευγάρι πριν προχωρήσουν στο μεγάλο βήμα και ανέβουν στα σκαλιά της εκκλησίας.

Κι αν εσένα σε ξενίζει η κίνηση τους αυτή, στη showbiz συνηθίζεται στα ζευγάρια που έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας από τους όρους του συμβολαίου αναφέρει ότι τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν αποκτηθεί από τον καθένα ξεχωριστά πριν από την ημερομηνία που ξεκίνησαν να μένουν μαζί, παραμένουν ατομική ιδιοκτησία. Και σε περίπτωση γάμου αυτό δεν θα αλλάξει.

Το σπίτι στο Νέο Βουτζά εξακολουθεί να μένει στον Sakis, όμως αναφέρεται ρητά ότι σε αυτό θα μείνουν τα παιδιά με τη μητέρα τους, ανεξάρτητα από την σχέση που έχει ο τραγουδιστής με το μοντέλο. Σε περίπτωση γάμου, και με δεδομένο ότι η Ζυγούλη θα συνεχίσει να μην εργάζεται, συμφωνήθηκε ότι τα μισά από όσα κερδίζει όλα αυτά τα χρόνια ο τραγουδιστής ανήκουν στη σύντροφό του.