Μαλλιοτραβήχτηκαν Γκουίνεθ Πάλτροου και Κέιτ Μος

21.03.2012
"Γατοκαυγάς" ανάμεσα στις δύο διάσημες ξανθιές της σόουμπιζ; Αυτό και αν έχει ενδιαφέρον!


Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media', η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) εκνεύρισε γερά την Κέιτ Μος (Kate Moss) και εκείνη της έδειξε πόσο πολύ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο σταρ βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων του σερ Φίλιπ Γκριν (Sir Philip Green) στο Μεξικό την περασμένη εβδομάδα και "αντάλλαξαν βαριές κουβέντες όταν συναντήθηκαν στην παραλία".

Συγκεκριμένα, η 39χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έκανε τζόγκινγ ενώ το 38χρονο μοντέλο λιαζόταν τρώγοντας πατατάκια (!)

"Ει, γιατί τρέχεις καλέ;", λέγεται ότι φώναξε η Κέιτ. "Για να μην γίνω σαν εσένα όταν μεγαλώσω", φέρεται να απάντησε αμέσως η Γκουίνεθ αφήνοντας το μοντέλο… παξιμάδι!

Πέρασαν λίγα λεπτά για να συνέλθει από το… χαστούκι η Μος και το μόνο που μπόρεσε να κάνει είναι να πετάξει στην Πάλτροου μερικά από τα πατατάκια που έτρωγε, και φυσικά το περιστατικό έγινε αμέσως το θέμα της ημέρας, σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun".

Τελικά, ύστερα από την έκταση που πήρε το θέμα μέσα σε λίγες μόνο ώρες, η Γκουίνεθ αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και μιλώντας στην "Daily Mail" ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο και ότι οι σχέσεις της με την Κέιτ είναι οι καλύτερες... όπως πάντα. Έστω!

Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι το πάρτι του βρετανού μεγιστάνα πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές θέρετρο "Rosewood Mayakoba" παρουσία ενόπλων φρουρών (!) ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell), ο Στίβι Γουόντερ (Stevie Wonder), ο Ενρίκε Ινγκλέσιας (Enrique Iglesias), η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson), ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) και ο Λεονάρντο ντιΚάπριο (Leonardo DiCaprio).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα