Σοκ: Ο ηθοποιός και η σεξουαλική έλξη για τη μητριά του!

21.03.2012
Τελικά, ο ο γνωστός ηθοποιός ή έχει βαλθεί να μας τρελάνει ή θέλει να προκαλεί και να ασχολούμαστε μαζί του. Είτε το ένα ισχύει είτε το άλλο, ένα είναι σίγουρο... ο ηθοποιός πετυχαίνει το στόχο του! Κάθε, μα κάθε φορά

Τελικά, ο Χρήστος Βασιλόπουλος ή έχει βαλθεί να μας τρελάνει ή θέλει να προκαλεί και να ασχολούμαστε μαζί του. Είτε το ένα ισχύει είτε το άλλο, ένα είναι σίγουρο... ο ηθοποιός πετυχαίνει το στόχο του! Κάθε, μα κάθε φορά που δίνει συνέντευξη όλο και κάτι δηλώνει που προκαλεί αντιδράσεις.

Τούτη τη φορά έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό με όσα αποκάλυψε. Ας πούμε, τώρα εξομολογήθηκε ότι ένιωσε σεξουαλική έλξη για τη μητριά του και πώς κάθε φορά που την πλησίαζε αναστατωνόταν και της χάιδευε το στήθος. Κι αν η αποκάλυψη αυτή σε σόκαρε, πού να ακούσεις τη συνέχεια. Αυτό συνέβη όταν ο ηθοποιός ήταν... επτά χρονών!

«Θυμάμαι όταν ήμουν επτά χρονών, όταν ο πατέρας μου είχε παντρευτεί τη δεύτερη του γυναίκα, όποτε βρισκόμουν κοντά της ένιωθα πάντοτε μια σεξουαλική έλξη και πήγαινα και της χάιδευα το στήθος. Εκείνη βέβαια αισθανόταν πολύ άβολα με αυτό, αλλά ήμουν μικρό παιδάκι» δηλώνει και μάς αφήνει άφωνους.

Και δε σταματάει εδώ. Δηλώνει ότι η φύση είναι... απλόχερη μαζί του και πως όλοι οι άνθρωποι είναι bisexual!

«Όλοι οι άνθρωποι από τη φύση μας είμαστε bisexual! Αν βάλεις, για παράδειγμα, ένα αγοράκι να διαλέξει ένα χρώμα για τα ρούχα του που να του αρέσει, εκείνο χωρίς να γνωρίζεις από πριν τους "κανόνες" μπορεί να επιλέξει το ροζ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτό το αγοράκι είναι gay. Η σεξουαλικότητα δεν έχει φύλο, ούτε κατατάσσεται στο "άνδρας", "γυναίκα", "ερμαφρόδιτος" αν και εγώ προσωπικά δεν είμαι bisexual. Ωστόσο, δεν με αφορά τι λέει ή τι πιστεύει ο κόσμος για μένα. Μπορεί να λένε ότι τα βράδια ντύνομαι τραβεστί. Δεν με νοιάζει. Εγώ κάνω πάντα αυτό που θέλω».

Ο δημοσιογράφος τον ρωτάει αν θα τολμούσε να παραδεχτεί σαν τον Ενρικε Ιγκλέσιας ότι έχει "μικρό μόριο" και η απάντηση του είναι αποστομωτική.

«Αυτό έχει να κάνει με το πως αισθάνεσαι ο ίδιος, αλλά και με το πως σε κάνουν οι γυναίκες να αισθάνεσαι. Ξέρεις, η φύση δεν σου τα δίνει όλα. Ο 'Ενρικε τον έκανε κούκλο, του έδωσε λεφτά, του έδωσε φωνή, του έδωσε ταλέντο...ε, δεν πειράζει, δεν έγινε και τίποτα».

Εσένα λοιπόν τι δεν σου έδωσε η φύση;

«Φωνή! Σε όλα τα άλλα η φύση ήταν απλόχερη μαζί μου»!