Θρηνεί η «κουνελομάνα» Ζέτα. Ψόφησε το κουνέλι της

21.03.2012
Δύσκολες ώρες περνάει η Ζέτα Θεοδωροπούλοου, η διάσημη «κουνελομάνα», η οποία εδώ και λίγες μέρες έχει βυθιστεί στο πένθος. Έχασε το κουνελάκι της και το χειρότερο... ψόφησε στα χέρια της. Η χαροκαμένη

Δύσκολες ώρες περνάει η Ζέτα Θεοδωροπούλοου, η διάσημη «κουνελομάνα», η οποία εδώ και λίγες μέρες έχει βυθιστεί στο πένθος. Έχασε το κουνελάκι της και το χειρότερο... ψόφησε στα χέρια της.

Η χαροκαμένη κουνελομάνα βγήκε στην "Πρωινή Μελέτη" και για να δεις τι φιλεύσπλαχνη εκπομπή είναι, τής έκανε δώρο ένα νέο κουνελάκι. Μην χάσουμε και τον τιμημένο τίτλο της.. κουνελομάνας! Η Ζέτα συντετριμμένη περιέγραψε πως έχασε το αγαπημένο της ζωάκι και αποκάλυψε πως αρχικά το είχε σε μια κουβερτούλα και το είχε μαζί της στο κρεβάτι της.

Το αγόρι της για να της απαλύνει τον πόνο, τής έκανε δώρο ένα σκυλάκι και για την Ζέτα ήτο μια πολύ συγκινητική κίνηση. Κι αφού εξάντλησαν το κομμάτι του πένθους, η κουβέντα πήγε στα τηλεοπτικά πρόσωπα και πήρε φόρα η... χαροκαμένη Ζέτα και όποιον πάρει... ο Χάρος!

Στην προκειμένη περίπτωση, η Δούκισσα Νομικού ήτο εκείνη που τα άκουσε για τα καλά. Τα περίφημα cupcakes στα στήθη της Δούκισσας δεν άρεσαν στην ποιοτική Ζέτα, η οποία δήλωσε πώς έτσι έπεσε στα μάτια της. Ναι, ναι το ακούσαμε κι αυτό. Επίσης, αποκάλυψε ότι την πειράζει που η Νομικού σνομπάρει τα μοντέλα.

Και για την Κατερίνα Καινούργιου, μη νομίζεις, δεν έχει καλύτερη γνώμη. Όταν τη ρώτησαν σχετικά, αρκέστηκε να πει ότι η Καινούργιο ασχολείται με τρίχες...

Εδώ πάει το... βγάλε τη σκούφια σου και βάρα με!