Άνιστον: Μούφα η ιστορία με το... σουλούπωμα

21.03.2012
Σάλος προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις σχετικά με το υπέρογκο ποσό που υποτίθεται ότι ξοδεύει για την ομορφιά της η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και εκείνη αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.


Έβαλε τα γέλια η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) όταν διάβασε ότι το "σουλούπωμά" της κοστίζει $8.000 (περίπου €6.130) τον μήνα!

"Αυτό το μήνα, πάντως, ξόδεψα μόνο $200 (€151)", αποκάλυψε η 43χρονη σταρ μιλώντας στο περιοδικό "People" ενώ την ίδια στιγμή παραδέχτηκε και μερικές αδυναμίες της!

"Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να αντισταθώ σε μια πολύ καλή ενυδατική, ούτε και στον ιδανικό καθαρισμό προσώπου. Όμως, με δεδομένο ότι χρησιμοποιώ το ίδιο καθαριστικό από τότε που ήμουν έφηβη, οι αναφορές σχετικά με το εξωφρενικό ποσό των $8.000 είναι κάτι παραπάνω από υπερβολικές", εξήγησε η Τζεν, η οποία λέγεται ότι έχει βαλθεί να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Πάντως, όπως αποκάλυψε η ίδια η Άνιστον στην εκπομπή του Κόναν ο'Μπράιεν (Conan O’Brien) πρόσφατα, έχει γίνει φανατική της νέας τεχνικής που λέγεται απολέπιση με λέιζερ.

"Είναι πολύ έντονο και για περίπου μια εβδομάδα το πρόσωπό σου μοιάζει με εκείνο θύματος πυρκαγιάς, αλλά μετά, τα νεκρά κύτταρα πέφτουν από μόνα τους και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό", εξήγησε η Τζένιφερ, η οποία ό,τι και αν κάνει… το κάνει καλά. Αυτό είναι σίγουρο!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα