Ανδριανού: Το συγκινητικό αντίο στον πατέρα της

20.03.2012
Το μεσημέρι της Τρίτης συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Νίκο Βασταρδή, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 87 ετών, το βράδυ της Κυριακής. Το πρωί της Τρίτης, η κόρη του, Άννα Ανδριανού

Το μεσημέρι της Τρίτης συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Νίκο Βασταρδή, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 87 ετών, το βράδυ της Κυριακής. Το πρωί της Τρίτης, η κόρη του, Άννα Ανδριανού συντετριμμένη από τον χαμό του πατέρα της μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για εκείνον, στην «Πρωινή Μελέτη».


"Λάτρευε το θέατρο και τη διδασκαλία. Έβγαλε πολλά παιδιά στο θέατρο. Έζησα έναν εξαιρετικό άνθρωπο με πάθος για τη ζωή και καρδιά μικρού παιδιού. Ήταν ο πατέρας μου, το καλύτερό μου φιλαράκι, ο αδερφός μου..." εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τα λόγια του πατέρα της προς την ίδια. "Μου έλεγε - αν φύγω από τη ζωή δεν πρέπει να σου λείψω γιατί αυτό που σου έχω προσφέρει είναι οι σκέψεις μου, η φιλοσοφία μου - όμως εμένα θα μου λείψουν πάρα πολλές όμορφες στιγμές" είπε φανερά συγκινημένη.

Ο μεγάλος ηθοποιός νοσηλευόταν στο Σισμανόγλειο, μετά από ένα ατύχημα που είχε πριν από οκτώ μήνες, το οποίο επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του. "Το αντιμετώπιζε με πολύ μεγάλη υπομονή, αξιοπρέπεια και ξανά αγάπη για τη ζωή" αποκάλυψε η Άννα Ανδριανού.