Μαμά Gaga: "Νόμιζα ότι της έχει στρίψει"

19.03.2012
"Κάνε μάνα να δεις καλό", θα μπορούσε να ισχυριστεί –αστειευόμενη φυσικά- η εκκεντρική σταρ μετά τις νέες αποκαλύψεις της Σίνθια Τζερμανότα (Cynthia Germanotta) για την αφεντιά της.


Η Lady Gaga εμφανίστηκε στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) μαζί με τη μαμά της, η οποία αποκάλυψε τη μεγάλη ανησυχία που είχε πριν από χρόνια για την ψυχολογική και συναισθηματική ισορροπία της κόρης της.

"Όταν πρωτοεμφανίστηκε η Gaga, νομίζω στο παμπ του Τζο στο κέντρο, βγήκε με τον μπικίνι της να τραγουδήσει Lady Starlight και εκείνο το βράδυ αποφάσισε να βάλει φωτιά με την λακ της… Τότε, και ο πατέρας της και εγώ σκεφτήκαμε ότι 'κάποια βίδα πρέπει να της έχει στρίψει'", αποκάλυψε η μαμά Σίνθια και ξάφνιασε ακόμη και την ίδια την Όπρα, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Η Στέφανι Τζερμανότα (Stephanie Germanotta), όπως είναι το πραγματικό όνομα της Gaga, προσκάλεσε τη διάσημη παρουσιάστρια στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη για μια συνέντευξη που όπως ξεκαθάρισε θα είναι η "τελευταία" για πολύ πολύ καιρό.

Στο πλαίσιο αυτής της συνέντευξης, λοιπόν, η 25χρονη σταρ, στην οποία σύμφωνα με τη μαμά της άρεσε πάντα να προκαλεί, αποκάλυψε τι κάνει πριν από κάθε εμφάνισή της, ή όταν… δημιουργεί.

"Κλείνομαι σε ένα δωμάτιο μακριά από όλους και από όλα και προσπαθώ να μην ασχολούμαι με τίποτα από όσα γράφονται ή λέγονται σε όλο τον κόσμο", λέει η Gaga, ενώ αποκαλύπτει ότι παρόλο που ανησυχεί για την ασφάλειά της, η μαμά της δεν συμφωνεί καθόλου μόνο με τις άπρεπες λέξεις που χρησιμοποιεί. Με όλα τα άλλα είναι… ΟΚ.

Όσο για την προσωπική της ζωή; Παρόλο που η Όπρα είχε συμφωνήσει εκ των προτέρων να μην κάνει καμία τέτοιου είδους ερώτηση (και εξέφρασε τη στεναχώρια της γι' αυτό) η Gaga δήλωσε περιχαρής ότι "είναι πολύ πολύ ευτυχισμένη" αυτό τον καιρό. Και θέλει να γίνει και μανούλα.

"Θέλω παιδιά. Για την ακρίβεια θα ήθελα μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα", ομολόγησε η Gaga η οποία λέγεται ότι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού και μοντέλου Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα