Ο Μαυρίδης και η ξανθιά αιθέρια ύπαρξη

19.03.2012
Ο «πόλεμος» ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνι Μαυρίδη μόλις ξεκίνησε και η κόντρα τους τις προηγούμενες μέρες κορυφώθηκε με τις εκατέρωθεν ανταλλαγές εξωδίκων. Κι ενώ γινόταν ο κακός ο χαμός

Ο «πόλεμος» ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνι Μαυρίδη μόλις ξεκίνησε και η κόντρα τους τις προηγούμενες μέρες κορυφώθηκε με τις εκατέρωθεν ανταλλαγές εξωδίκων. Κι ενώ γινόταν ο κακός ο χαμός και η Παπαρίζου έστειλε εξώδικό στον πρώην της, ζητώντας του να φύγει από το σπίτι τους στα νότια προάστια, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να πληρώσει τις δόσεις του δανείου για το σπίτι, αφού κι εκείνος δεν πληρώνει το δικό του μερίδιο, η κάμερα του Star έκανε «τσακωτό» τον Μαυρίδη.

Που; Σε μπαρ της Γλυφάδας. Ωστόσο, αλλού είναι το ζουμί της ιστορίας. Ο Τόνι συνοδευόταν από ξανθιά αιθέρια ύπαρξη κι έδειχναν να περνούν καλά. Όσο για την Παπαρίζου; Αυτό το διάστημα και για τους επόμενους μήνες θα βρίσκεται στη Σουηδία, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει τις πρόβες.

Ωστόσο, την ιστορία με τον Τόνι δεν την ξεχνά και με κάθε ευκαιρία πετάει τις σπόντες της για εκείνον. Σε δηλώσεις της στη σουηδική τηλεόραση το πέταξε το καρφάκι της, δηλώνοντας ότι χαίρεται που συνεργάζεται ξανά με Σουηδούς.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που συνεργάζομαι πάλι με Σουηδούς, γιατί έτσι ακριβώς ξεκίνησα και την καριέρα μου, δουλεύοντας με Σουηδούς.» δήλωσε χαρακτηριστικά