Ελευθερίου: Οι φήμες για γνωστό ηθοποιό

19.03.2012
Είναι νέα, όμορφη, σέξι, το όνομα της παίζει αυτό τον καιρό, αφού θα μας εκπροσωπήσει στην Γιουροβίζιον, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν ήθελε και πολύ για να μας απασχολήσει η προσωπική ζωή της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Είναι νέα, όμορφη, σέξι, το όνομα της παίζει αυτό τον καιρό, αφού θα μας εκπροσωπήσει στην Γιουροβίζιον, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν ήθελε και πολύ για να μας απασχολήσει η προσωπική ζωή της Ελευθερίας Ελευθερίου. Μετά τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον η Ελευθερίου μας απασχολεί σε όλα τα επίπεδα και η προσωπική της ζωή είναι μέσα.

Οι φήμες και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, όπως και οι «μνηστήρες». Ο Γιώργος Λιάγκας όταν πήγε καλεσμένη στο Πρωινό Mou, κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να της... προξενέψει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά ο εν λόγω δεν είναι και ο μόνος «μνηστήρας» της σέξι Ελευθερίας.

Δημοσιεύματα αναφέρονται στη φιλία της με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον οποίο γνωρίσαμε στους «31 Δρόμους» στο πλευρό της Σοφίας Καρβέλα, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της Ελευθερίου στον ελληνικό τελικό. Οι δυο τους ήταν πολύ κοντά και καταλαβαίνεις ότι οι φήμες ήρθαν και φούντωσαν.

Ωστόσο, ο Κύπριος ηθοποιός διαψεύδει κατηγορηματικά ότι τρέχει κάτι ερωτικό ανάμεσα τους, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι μόνο φίλοι. «Επειδή είμαστε από τον ίδιο χώρο και από την ίδια περιοχή, είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Λογικό είναι να λένε πως έχουμε σχέση όταν μας βλέπουν όλοι την ώρα μαζί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και όοοχι ο Γεωργίου έχει και... ανταγωνιστή, αφού τις τελευταίες μέρες, άλλες φήμες θέλουν την Ελευθερία να είναι πολύ κοντά με τον χορογράφο της. Αν κι εδώ τονίζουν ότι επίσης είναι καλοί συνεργάτες και φίλοι. Για να μην ξεχάσουμε, ότι το καλοκαίρι είχαν κυκλοφορήσει άλλες φήμες που ήθελαν τη νεαρή αοιδό να είναι πολύ κοντά με το Νίκο Βέρτη, με τον οποίο συνεργάζονταν στο ίδιο νυχτερινό σχήμα.

Γενικά, με τη νεαρή αοιδό, όπως παρατήρησες γίνεται της... φήμης!