Μερκούρη: ο Άγιος Δαβίδ & το θαύμα

16.03.2012
Η υγεία της Ειρήνης Μερκούρη μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ τελευταία αλλά μόλις χθες καταφέραμε να μάθουμε τα απάντα για το θαύμα που έζησε το κορίτσι.

Η υγεία της Ειρήνης Μερκούρη μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ τελευταία αλλά μόλις χθες καταφέραμε να μάθουμε τα απάντα για το θαύμα που έζησε το κορίτσι. Η Ειρήνη εμφανώς αδυνατισμένη και βαμμένη κάργα, είναι η ζωντανή απόδειξη του θαύματος που έγινε στο νοσοκομείο που μάλλον πέρασε και μια βόλτα από τις υπηρεσίες σολάριουμ της κλινικής, γιατί η αλήθεια ήταν μη σου πω ψέματα χρυσή μου, νόμιζα ότι επέστρεψε από την Καραϊβική αφού με το λευκό συνολάκι να κάνει κοντράστ μου βγήκε ελαφρώς το μάτι!

Η Ειρήνη που λες, μερικές εβδομάδες μετά το τρίωρο χειρουργείο πήγε στην Τατιάνα και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Μίλα» για να κάνει αυτό ακριβώς, να μιλήσει να τα πει όλα το κορίτσι γιατί τόσες μέρες στο νοσοκομείο σε κάποιον έπρεπε να το πει…

«Ήταν κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε. Είχα πόνους στην κοιλιακή χώρα, είχα κιτρινίσει, λιποθυμούσα από τους πόνους και ο,τι έτρωγα δεν μπορούσα να το κρατήσω!», ξεκίνησε με τα μάτια γουρλωμένα ή μήπως έφταιγε η μαύρη σκιά, δεν ξέρω. Τελικά, οι γιατροί βρήκαν ότι «ήταν μια τεράστια κύστη για την οποία περιμένουμε ακόμα τη βιοψία! Αλλά θέλω να πιστεύω πως η εξέταση θα είναι καλή γιατί έγινε θαύμα. Το είδα, το ένιωσα και είναι υποχρέωση μου να το λέω!», είπε η αοιδός.

Καλά διάβασες, χρυσή μου, ΘΑΥΜΑ! Όταν όχι ένας, όχι δύο αλλά τέσσερις ολόκληροι Άγιοι- ο Άγιος Δαβίδ, η Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντου, ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος και ο Άγιος Ευφραίμ- στήνουν πηγαδάκι έξω από την πόρτα σου και μάλιστα ένας από αυτούς, ο Saint David, σε σκουντάει να ξυπνήσεις μετά τη νάρκωση, τότε καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για θαύμα.

«Με ταρακούνησε. Το ένιωσα. Με διαπέρασε. Δεν ήταν παραίσθηση αυτό που είδα! Μες τη νάρκωση, ένιωσα συγκίνηση! Μετά απ΄αυτό, ένιωσα πως όλα θα πάνε καλά!», είπε το κορίτισ.

Άλλωστε όπως λέει η ίδια, «πιστεύω ότι με έσωσε η πίστη μου. Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά επίπεδα πίστης στο πώς πλησιάζει τον θεό».

Σου λέει το κορίτσι, το μυαλό της πήγε ντουγρού στο κακό, αφού η μαμά της έφυγε στα 49 της από καρκίνο:

«Η μητέρα μου έφυγε 49 χρονών από τη ζωή από καρκίνο. Ο φόβος υπάρχει. Με το που μπήκα χειρουργείο, το μυαλό μου μπήκε στο κακό!», είπε η τραγουδίτρια.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει οράματα: «Από μικρό παιδί έβλεπα οράματα. Έχω ξαναδεί στο παρελθόν όνειρο με την Παναγία. Είναι φοβερή η αίσθηση και η ευτυχία, η αγαλλίαση που νιώθει κάποιος όταν βλέπει έναν Άγιο στο όνειρο του. Είναι μεγάλη ευλογία και τιμή για έναν Χριστιανό!», λέει η Μερκούρη που πραγματικά έζησε το θαύμα! Ας ελπίσουμε να είναι όλα καλά και με την βιοψία της και να έκαναν καλά τη δουλειά τους οι Άγιοι!

Ελένη Αναστασάκη