Στη... στενή ο Ράσελ Μπραντ

16.03.2012
Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα νεύρα του ο εκκεντρικός βρετανός κωμικός και, ύστερα από ένα… θερμό επεισόδιο κατέληξε στη φυλακή!


Ο Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) συνελήφθη χθες όταν τα "πήρε" στο κρανίο και πέταξε ένα i-Phone στο παράθυρο ενός αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος ηθοποιός βρισκόταν στη Νέα Ορλεάνη τη Δευτέρα το βράδυ όταν μερικοί παραράτσι εμφανίστηκαν από το πουθενά και τον φωτογράφιζαν.

Ένας από αυτούς χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο και εξόργισε τον Μπραντ, ο οποίος το άρπαξε από τα χέρια του και το πέταξε σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο εκεί κοντά.

Ο Ράσελ παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες ενώ όλως περιέργως σε μια μέχρι και παράλογη εξομολόγηση, προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του ως "φόρο τιμής στον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple", ο οποίος πέθανε πρόσφατα.

"Από τότε που πέθανε ο Στιβ Τζομπς (Steve Jobs) δεν μπορώ να βλέπω κανέναν να χρησιμοποιεί iphone χωρίς σκέψη", έγραψε στο Twitter του ο Μπραντ συμπληρώνοντας πως ό,τι έκανε ήταν για να τιμήσει τη μνήμη του Τζομπς. Ό,τι μ' ό,τι…

Τελικά, ο Ράσελ πλήρωσε την εγγύηση των $5.000 που ορίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δικάσιμο.

Κατά τα άλλα, ο Μπραντ, ο οποίος πρόσφατα χώρισε από την Κέιτι Πέρι (Katy Perry) ύστερα από μόλις 14 μήνες γάμου, εθεάθη με μια μυστηριώδη μελαχρινή αγνώστων λοιπών στοιχείων δίπλα του.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα