Η Μίλα Κούνις και τα χαμένα... πιασίματα

15.03.2012
Αντίθετα στο ρεύμα που θέλει τις γυναίκες μέχρι και… στέκες, να μια ευχάριστη έκπληξη που έρχεται δια στόματος μίας από τις ομορφότερες εκπροσώπους της νέας γενιάς του Χόλιγουντ.


Σε μια εποχή που οι γυναίκες –ειδικά οι διάσημες- μετρούν μέχρι και την παραμικρή μπουκιά τους, η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) αποκαλύπτει ότι «θα ήθελε να ήταν λίγο πιο… γεμάτη στον ποπό της».

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Harper’s Bazaar» πρόσφατα, η 28χρονη σταρ παραδέχτηκε ότι ακόμη προσπαθεί να «κερδίσει» το βάρος αλλά και τον όγκο που έχασε στα γυρίσματα της ταινίας «Μαύρος Κύκνος». (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί)

Οι ρυθμοί των γυρισμάτων, αλλά και οι πρόβες του μπαλέτου ήταν τόσο εξαντλητικές που η Μίλα στην κυριολεξία… έρεψε, σε μια εικόνα, όμως που δεν της αρέσει και τώρα θέλει την παλιά της φιγούρα πίσω!

«Το σώμα μου είναι πολύ διαφορετικό πια. Όταν έφτασα τα 43 (!) κιλά, ήμουν ολόκληρη ένας μυς. Όλο δέρμα και κόκαλα. Όταν όμως άρχισα να ξαναπαίρνω βάρος, αυτό μοιράστηκε σε τελείως διαφορετικά σημεία. Αντί να παίρνω κάτι στον πισινό μου, βλέπω να μεγαλώνει η κοιλιά μου, ή οι γοφοί μου», παραδέχεται με παράπονο η Μίλα και εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να της πούμε ότι «συμπάσχουμε». Δεν είναι και λίγο αυτό που έπαθε το κορίτσι!

Όσο για την κούραση που πρέπει να τραβήξει τώρα για να ξαναβρεί τα χαμένα της (λέμε τώρα) κάλλη; Ένα μόνο μπορούμε να της ευχηθούμε: «Καλή δύναμη». Θα της χρειαστεί!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα