Τζένιφερ Λόπεζ: Το διαζύγιο είναι ζόρι

16.03.2012
Τελικά, τα φαινόμενα όντως απατούν. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η πρόσφατη εξομολόγηση της διάσημης λατίνας σταρ.


Το καλοκαίρι, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) ανακοίνωσαν από κοινού τον χωρισμό τους ύστερα από 7 χρόνια γάμου, ενώ στη συνέχεια και σε κάθε ευκαιρία ενημέρωναν τους θαυμαστές για την άριστη μεταξύ τους σχέση και το μοναδικό του ζητούμενο που δεν είναι άλλο από το "να είναι καλά τα παιδάκια τους".

Άσε που στο μεταξύ η JLo βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του 24χρονου Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) και δεν… κρατιέται.

Τώρα λοιπόν, μιλώντας στην αμερικανική "Vogue" Απριλίου, η 42χρονη σταρ αποκαλύπτει ότι το διαζύγιο μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

"Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες… είναι πολύ πολύ λυπηρό. Και αφού ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη, το βιώνουμε καθημερινά. Είναι συναισθηματικό και μερικές φορές δύσκολο. Είμαστε ακόμη φίλοι –και είμαστε γονείς. Αλλά θα χρειαστεί χρόνο. Είναι σκληρό. Όμως, σε μεγάλο βαθμό νιώθω πολύ περήφανη για τον τρόπο με τον οποίο το χειριζόμαστε. Πραγματικά", παραδέχτηκε περί διαζυγίου η Τζένι τονίζοντας –ακόμη μια φορά- πως στόχος τους είναι να κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους.

Όσο για τον καινούριο της αγαπημένο; "Είναι αξιαγάπητος. Αλλά βέβαια, αυτό μπορείτε να το δείτε εύκολα", καμάρωσε μιλώντας για τον χορευτή της η JLo, χωρίς όμως να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες. "Δεν θέλω να μιλώ πολύ γι' αυτό. Είναι ιδιωτική μου υπόθεση", εξήγησε η Λόπεζ η οποία μέσω των εκπροσώπων της διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να "καίγεται" να παντρευτεί τον καλό της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα