Στο φως η διαθήκη της Γουίτνεϊ Χιούστον

08.03.2012
Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας μήνας από τον θάνατό της και ενώ τα ακριβή αίτια για αυτόν δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, μαθαίνουμε πού πηγαίνει η περιουσία της εκλιπούσας σταρ.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", ό,τι είχε και δεν είχε η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) πηγαίνει στην κόρη της, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown).

Σύμφωνα με λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν όταν τα επίσημα έγγραφα κατατέθηκαν σε δικαστήριο της Ατλάντα στην Τζόρτζια χθες, η Γουίτνεϊ αφήνει όλα όσα της ανήκουν στη μονάκριβη κόρη της, από κοσμήματα και ρούχα μέχρι ακίνητα, αυτοκίνητα και χρήματα.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό "Inside", η 19χρονη Μπόμπι Κριστίνα θα πάρει ένα κομμάτι της περιουσίας όταν γίνει 21ός, ένα ακόμη όταν γίνει 25 χρονών, και στα 30 της, θα κληρονομήσει και ό,τι έχει μείνει.

Η Γουίτνεϊ όρισε ως εκτελεστή της διαθήκης της τη μητέρα της, Σίσι Χιούστον (Cissy Houston) ενώ στον αδελφό της, Μάικλ (Michael) κα τη νύφη της, Ντόνα (Donna) ανέθεσε τη θέση των εμπιστευματοδόχων.

Μέχρι εδώ όλα καλά…

Όμως, αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι το κομμάτι της διαθήκης σύμφωνα με το οποίο η 49χρονη σταρ που βρέθηκε νεκρή στις 11 Φεβρουαρίου μέσα στην μπανιέρα της ξεκαθάριζε ότι στην περίπτωση που η Μπόμπι Κριστίνα πέθαινε πριν από την ίδια (!), τότε η περιουσία της θα μοιραζόταν ισάξια ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς της και στον πρώην σύζυγό της, Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown).

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1983 και χώρισε το 2007 ενώ ο γνωστός τραγουδιστής δεν χαίρει καθόλου εκτίμησης από την οικογένεια Χιούστον καθώς θεωρείται ηθικός αυτουργός για την "κατρακύλα" της Γουίτνεϊ που ξεκίνησε όταν εκείνος τη μύησε στον κόσμο των ναρκωτικών και τελείωσε την ημέρα του θανάτου της.

Η διαθήκη λέγεται ότι συντάχθηκε τον Φεβρουάριο του 1993, έναν μήνα πριν τη γέννηση της κόρης της ενώ μια τροποποίησή της αναφέρεται στις 27 Φεβρουαρίου του 2000.

Στο μεταξύ και ενώ στις 11 Μαρτίου αναμένεται η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Μπόμπι Κριστίνα που "έκλεισε" η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey), στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα απολαυστικότατο κλιπάκι με όλους τους διάσημους τραγουδιστές που έχουν πεθάνει και ετοιμάζουν "πάρτι υποδοχής" για τη Γουίτνεϊ στον παράδεισο το οποίο για να δείτε μπορείτε να κλικάρετε εδώ.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα