Ρέμος: Ράκος από τον χαμό του πατέρα του

05.03.2012
Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ζει τις τελευταίες μέρες ο Αντώνης Ρέμος. Ο χαμός του πατέρα του τον έχει κάνει ένα ψυχολογικά ράκος. Και μπορεί ο τραγουδιστής να είναι παιδί χωρισμένων γονιών, όμως

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ζει τις τελευταίες μέρες ο Αντώνης Ρέμος. Ο χαμός του πατέρα του τον έχει κάνει ένα ψυχολογικά ράκος. Και μπορεί ο τραγουδιστής να είναι παιδί χωρισμένων γονιών, όμως ήταν πολύ κοντά στον πατέρα του. Ειδικά το τελευταίο διάστημα που ο Θανάσης Πασχαλίδης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Γι αυτό και ο θάνατος του τού στοίχισε πολύ, ενώ όσοι βρέθηκαν κοντά στον Ρέμο την ημέρα της κηδείας (στο κοιμητήριο του Λαγκαδά) μιλούν για τον βουβό πόνο του τραγουδιστή. Παρ’ όλα αυτά, ο Αντώνης βρήκε το κουράγιο να εμφανιστεί κανονικά στο Διογένης, διότι πάνω από όλα είναι σωστός επαγγελματίας. Και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να χάσουν οι εργαζόμενοι στο κέντρο τρία μεροκάματα.

Ο Ρέμος βρήκε το κουράγιο να ευχαριστήσει τα Μέσα Ενημέρωσης για την διακριτικότητά και τον σεβασμό που έδειξαν στο πένθος του.

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους για τα λόγια τους και την συμπαράσταση και τα ΜΜΕ για την διακριτικότητά τους», έγραψε στο twitter