Η δύσκολη μάχη του Ντίνου Καρύδη

05.03.2012
Τον δικό του Γολγοθά περνάει εδώ και λίγες μέρες ο Ντίνος Καρύδης. Τα αποτελέσματα της βιοψίας, μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε, βγήκαν θετικά και οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι πρέπει να ξεκινήσει

Τον δικό του Γολγοθά περνάει εδώ και λίγες μέρες ο Ντίνος Καρύδης. Τα αποτελέσματα της βιοψίας, μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε, βγήκαν θετικά και οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι πρέπει να ξεκινήσει άμεσα χημειοθεραπείες.

«Ένιωσα σαν να με χτύπησε κεραυνός όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός», δήλωσε στην Espresso ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, ο οποίος από δω και πέρα θα δώσει τη δική του δύσκολη μάχη. Χωρίς, όμως, να χάνει τη δύναμη και το κουράγιο του. Εξάλλου, στον αγώνα αυτό έχει μαζί του την κόρη του και τη σύζυγό του, Τζούλια.

«Σε αγαπάω μπαμπά μου, είμαι δίπλα σου», φέρεται ότι του είπε η Σμαράγδα, ενώ η σύζυγός του είναι για εκείνον, όπως λέει: «Η γυναίκα μου είναι ο στυλοβάτης μου».

Ο Καρύδης συχνά μέσα από την προσωπική τους σελίδα στο Facebook Γράφει για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του. Λίγες μέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα: «Άραγε θα ζω μέχρι το καλοκαίρι»;

Πρόσφατα ανέβασε ένα σχετικό ανέκδοτο: «Και κάτι να γελάσουμε. Μια κυρία μόλις έχει βγει από το ιατρείο. Όταν όμως φθάνει σπίτι, έχει ξεχάσει για ποια πάθηση της είπε ο γιατρός και τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει: Γιατρέ μου ξέχασα. Τι ακριβώς μου είπατε; Δεν θυμάμαι. Κριός; Αιγόκερως; Ιχθύες; Παρθένος; Σκορπιός; Τι ακριβώς μου είπατε; Θυμίστε μου σας παρακαλώ. Και ο γιατρός: Καρκίνος κυρία μου. Καρκίνος.... Η περίπτωσή μου».