Μερκούρη: Συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία της

05.03.2012
Εξιτήριο πήρε την Παρασκευή η Ειρήνη Μερκούρη, η οποία επί δύο εβδομάδες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Η νεαρή αοιδός, μετά την έξοδο της από το νοσοκομείο και τη σοβαρή περιπέτεια

Εξιτήριο πήρε την Παρασκευή η Ειρήνη Μερκούρη, η οποία επί δύο εβδομάδες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Η νεαρή αοιδός, μετά την έξοδο της από το νοσοκομείο και τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην «Πρωινή Μελέτη».

Η Μερκούρη αποκάλυψε πώς βίωσε αυτή την περιπέτεια, μίλησε για τα δύο δύσκολα χειρουργεία που έκανε, αλλά και το θαύμα που έζησε. «Η πίστη μου μ΄ έσωσε! Όσο θα ζω, αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ και θα ευχαριστώ τον Θεό. Ένιωσα πραγματικά ότι φτάνω στο τέλος!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εξήγησε, δε, πώς ξεκίνησε η περιπέτεια της:

«Είχα έναν πόνο πολλές μέρες. Γύρω στις 10 περίπου. Κάποια στιγμή δεν άντεχα άλλο και πήγα στο νοσοκομείο. Κάναμε για 2 μέρες όλες τις εξετάσεις. Δεν έδειξαν κάτι. Αλλά συνέχισα να πονάω. Έμενε άλλη μια εξέταση για να μας δώσει μια τελική απάντηση. Με το που έγινε, μου είπαν πως έπρεπε να μπω αμέσως χειρουργείο. Καταλαβαίνετε πόσο απειλητικό ψυχολογικά και σωματικά ήταν αυτό για τη ζωή μου».

Ωστόσο, πιο συγκλονιστική είναι όταν αναφέρεται στο θαύμα που έζησε μετά από το χειρουργείο, που κράτησε τρεις ώρες:

«Λίγο πριν μπω στο χειρουργείο, είχα την εικόνα του Χριστού και του Αγίου Δαβίδ. Με το που ήμουν στο δωμάτιο ακόμα με τη νάρκωση, ήρθε κάποιος και με ξύπνησε. Ήταν ο Άγιος Δαβίδ. Ένιωσα τη συγκίνηση και άρχισα να κλαίω. Θ΄ακουστεί παράλογο αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Και σήμερα και πάντα γίνονται θαύματα. Αρκεί κάποιος να πιστεύει!»

Τώρα πια βρίσκεται στο σπίτι της, κοντά στους δικούς της ανθρώπους και περιμένει τα αποτελέσματα από τις τελικές εξετάσεις. Είναι ήρεμη και αισιόδοξη ότι θα βγουν καθαρές!