Το κρυφό ειδύλλιο της Γουίτνεϊ με τον αδελφό του Τζάκσον

05.03.2012
Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε από τον θάνατο της ντίβας της ποπ και άρχισαν να βγαίνουν "σκελετοί" από την ντουλάπα της!

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "The Sun Sunday" η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) είχε μυστικό δεσμό με τον Ζερμέιν Τζάκσον (Jermaine Jackson) το 1984, ο οποίος όμως έληξε άδοξα έναν χρόνο αργότερα αφού ο μεγάλος αδελφός του Μάικλ (Michael) ήταν παντρεμένος και δεν είχε κανέναν σκοπό να χωρίσει.

Ο παράνομος δεσμός της Γουίτνεϊ και του Ζερμέιν, λέγεται ότι ενέπνευσε και το τραγούδι "I'm saving all my love for you" της διάσημης τραγουδίστριας όπου οι στίχοι λένε τα πάντα.

"Μερικές κλεμμένες στιγμές είναι όλα όσα μοιραζόμαστε/ έχεις την οικογένειά σου και σε χρειάζονται εκεί" είναι μερικές μόνο από τις στιγμές της πραγματικότητάς της που η Χιούστον πέρασε μέσα στο τραγούδι. (ακούστε το στο βίντεο που ακολουθεί).

Ωστόσο, παρά την απότομη λήξη του δεσμού, λέγεται ότι η αγάπη ανάμεσα στη Γουίτνεϊ και τον Ζερμέιν δεν έσβησε ποτέ. Έτσι, όταν ο Τζάκο πέθανε το 2009, εκείνη ήταν εκεί για να παρηγορήσει τον αδελφό του, ενώ πληροφορίες θέλουν τον Τζάκσον ακόμη απαρηγόρητο από τον ξαφνικό θάνατο της πρώην αγαπημένης του, στις 11 Φεβρουαρίου 2012.

Κατά τα άλλα, το νέο είναι ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) "έκλεισε" την πρώτη συνέντευξη της κόρης της Γουίτνεϊ.

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) θα μιλήσει για όλα σε μια εκπομπή που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Μαρτίου από το κανάλι της Γουίνφρεϊ. Ακριβώς έναν μήνα μετά τον θάνατο της μαμάς της. Αναμένουμε…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα