Μάθε για νέο ζευγάρι στην πόλη...

05.03.2012
Δεν ξέρουμε αν η Πηνελόπη Πλάκα τα λέει ως ηθοποιός (πρωταγωνιστεί στη σειρά «Είναι στιγμές»), αλλά ως η νέα... περιζήτητη νύφη των Αθηνών τα σπάει. Η νεαρή ηθοποιός μέσα στους δύο μήνες που μπήκε στην

Δεν ξέρουμε αν η Πηνελόπη Πλάκα τα λέει ως ηθοποιός (πρωταγωνιστεί στη σειρά «Είναι στιγμές»), αλλά ως η νέα... περιζήτητη νύφη των Αθηνών τα σπάει. Η νεαρή ηθοποιός μέσα στους δύο μήνες που μπήκε στην τηλεοπτική καθημερινότητα μας, έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις ως η απόλυτη πρωταγωνίστρια των δημοσιευμάτων.

Τη μία διαβάζουμε ότι η Πηνελόπη είναι ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της, Πέτρο Μπουσουλόπουλο. Την άλλη, ότι δεν είναι με αυτόν ζευγάρι, αλλά με τον άλλο συμπρωταγωνιστή της, Κώστα Σόμμερ. Και τώρα διαβάζουμε ότι είναι με άλλον ηθοποιό ερωτευμένη.

Όχι, δεν είναι από το καστ της σειράς, αλλά ο Παναγιώτης ο Μπουγιουρης. Αυτόν τον είχαμε αφήσει ερωτευμένο με Κύπρια ηθοποιό, αλλά να που διαβάζουμε ότι κάτι τρέχει με την Πλακά Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δυο τους

έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη, όπου πέρασαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και έδειχναν τρελά ερωτευμένοι!!!

Έμεινες με ανοιχτό το στόμα; Εμείς να δεις. Πάντως, το νεόκοπο (αν ισχύουν οι φήμες) ζεύγος ούτε διαψεύδει μα ούτε κι επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα.