Τρέμε Μέρκελ: Η Τζούλια έφτιαξε το κόμμα!

29.02.2012
Ήταν να μην αγανακτήσει η Τζούλια Αλεξανδράτου και κυρίως να μην αποφασίσει να κατέβει στην πολιτική. Πριν λίγο καιρό είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να δημιουργήσει το δικό της (αγανακτισμένο) κόμμα

Ήταν να μην αγανακτήσει η Τζούλια Αλεξανδράτου και κυρίως να μην αποφασίσει να κατέβει στην πολιτική. Πριν λίγο καιρό είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να δημιουργήσει το δικό της (αγανακτισμένο) κόμμα και μπορεί να μην την πήραμε στα σοβαρά, όμως το girl το εννοούσε.

Έφτιαξε το κόμμα της, γιατί δεν μπορεί να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Το κόμμα ονομάζεται «Πανελλήνιο Κόμμα Αγανακτισμένων και Οικολόγων Ελλάδος» και ναι θα κατέβει στις εκλογές!

Το «αγανακτισμένων» το καταλαβαίνουμε. Το «οικολόγων» λίγο μας μπερδεύει, διότι μεταξύ μας δεν είχαμε καταλάβει ότι η «πρόεδρος» έχει και οικολογικές ευαισθησίες. Μας μπερδεύει το γουναρικό που ρίχνει συχνά στην πλάτη της και βγαίνει.

Τέλος πάντων, η Τζούλια δηλώνει έτοιμη για τη μεγάλη μάχη κι ένα έχω να πω... τρέμε Μέρκελ. Και ΔΝΤ. Η Τζούλια είναι αγανακτισμένη και αποφασισμένη.

Υ.Γ. Επειδή σε βλέπω, πας να κάνεις τη σύγκριση... Μη γελιέσαι... Η Τσιτσιολίνα είναι... γατάκι μπροστά στην Τζούλια! Εδώ έχουμε να κάνουμε με αγανάκτηση και οικολογία μαζί!