Κινδυνεύει η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

29.02.2012
Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε από τον θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας και η προσοχή των δικών της ανθρώπων επικεντρώνεται έντονα στην κόρη της.

"Ανησυχώ πολύ για την Κρίσι (Krissy)", ομολογεί η θεία της Μπόμπι Κριστίνα (Bobbi Kristina), Λεόλα Μπράουν (Leolah Brown), μιλώντας στο δίκτυο Access Hollywood.

Η αδελφή του πατέρα της 18χρονης, Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown), ανησυχεί πολύ για τον τρόπο με τον οποίο η ανιψιά της αντιμετωπίζει το πένθος της και στέκεται "βράχος" δίπλα της, προειδοποιώντας ανάλογα.

"Η Κρίσι δεν είναι ασφαλής πια. Θέλω να της πω ότι είναι πολύ πολύ σημαντικό να μην έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν αυτή τη στιγμή. Κανέναν εκτός από τον πατέρα της, τη γιαγιά της, Σίσι και εμένα. Και το εννοώ", τόνισε η Λεόλα, προσθέτοντας ότι η νεαρά πρέπει τώρα να "κλείσει την πόρτα της".

Μάλιστα, θέση στο ζήτημα έχει πάρει και ο δικηγόρος της θείας, Ρέτζιναλντ Μέισον (Reginald Mason), ο οποίος πρόσθεσε ότι "υπάρχουν άνθρωποι που πιθανότατα να θελήσουν να εκμεταλλευτούν την εύθραυστη κατάσταση της Μπόμπι Κριστίνα αυτή τη στιγμή".

Ο πρώην σύζυγος της Γουίτνεϊ έχει κατηγορηθεί ευρέως ως -κατά κάποιον τρόπο- "ο ηθικός αυτουργός" για τον θάνατό της καθώς ήταν αυτός που της άνοιξε την πόρτα στον κόσμο των ναρκωτικών. Μια πόρτα που δεν έκλεισε ποτέ μέχρι και την τελευταία ζωή της σταρ που πέθανε σε ηλικία 48 ετών.

Σήμερα –και σύμφωνα με την αδελφή του- ο Μπόμπι Μπράουν "είναι σε κακή κατάσταση" αλλά σίγουρα "αυτός δεν φταίει σε τίποτα", όπως βροντοφωνάζει η Λεόλα.

Τα ακριβή αίτια για τον θάνατο της Χιούστον θα ανακοινωθούν σε μερικές εβδομάδες όταν ο ιατροδικαστής έχει στη διάθεσή του και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Όμως, η Λεόλα Μπράουν έχει τη δική της άποψη επί του θέματος και τη μοιράζεται με όλους.

"Πιστεύω ότι ο θάνατος της Γουίτνεϊ δεν ήταν τυχαίος. Ο δικηγόρος μου με συμβούλεψε να μην ασχοληθώ με θέμα, καθόλου, αλλά είναι πολύ σημαντικό για μένα να ξέρω ότι εκείνη δεν χάθηκε για το τίποτα. Όχι. Ακόμη και αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω, θα ανακαλύψω τι έγινε πραγματικά με την αδελφή μου", ξεσπαθώνει η Λεόλα Μπράουν και ρίχνει και άλλα ζητήματα στο… τραπέζι. Μήπως όμως θα πρέπει να ακούσει τη συμβουλή του δικηγόρου της;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα