Ταλέντο στα χείλη ο Μαρτάκης: Φιλάει υπέροχα λέμε

29.02.2012
«Έχεις μεγάλο ταλέντο στα χείλη. Έχεις αυτό που δεν έχουν οι άλλοι. Αγάπη έλα κ φίλα με πάλι γιατί. Μονάχα εσύ, μονάχα εσύ μωρό μου» Βρε ταμάμ ταιριάζουν οι στίχοι του άσματος της Έλλης Κοκκίνου στον Κώστα Μαρτάκη

«Έχεις μεγάλο ταλέντο στα χείλη. Έχεις αυτό που δεν έχουν οι άλλοι. Αγάπη έλα κ φίλα με πάλι γιατί. Μονάχα εσύ, μονάχα εσύ μωρό μου» Βρε ταμάμ ταιριάζουν οι στίχοι του άσματος της Έλλης Κοκκίνου στον Κώστα Μαρτάκη, ο οποίος αποδεικνύεται ταλαντούχος και στο... φιλί.

Και δεν το λέμε εμείς, αλλά η συμπρωταγωνίστρια του στο μιούζικαλ, Rent, Αντιγόνη Ψυχράμη. Οι δυο τους δίνουν επί σκηνής ένα καυτό μα ένα καυτό και γεμάτο πάθος φιλί, που έχει γίνει θέμα συζήτησης.

Η τυχερή (συγνώμη, συμπρωταγωνίστρια Μαρτάκη) Αντιγόνη ήταν καλεσμένη στο Made in Star και παραδέχτηκε ότι ο Κώστας φιλάει υπέροχα!

«Μέσα στα πλαίσια της παράστασης, φιλιόμαστε αρκετές φορές. Πολύ ωραία φιλάει ο Κώστας Μαρτάκης! Είναι ένα πολύ καλό και υπερταλαντούχο παιδί. Τον θαυμάζω για πολλά πράγματα», δήλωσε η Ψυχράμη.