Η κόρη της Ντέμι Μουρ μιλά για την κατάρρευση της μαμάς

16.02.2012
Και ενώ η διάσημη ηθοποιός προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της, η Ράμερ Γουίλις (Rumer Willis) σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της σχετικά με την περιπέτειά τους.

Η 23χρονη ηθοποιός βρισκόταν μαζί με τη μαμά της, Ντέμι Μουρ (Demi Moore) όταν εκείνη κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της στο Λος Άντζελες τον περασμένο μήνα και φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ. Τονίζει όμως ότι άλλο θέμα έχει σημασία.

"Φυσικά και η όλη κατάσταση βαραίνει πολύ για μένα. Η μαμά μου όμως βρίσκεται στην ανάρρωση. Είναι σχετικά αργή, αλλά πιστεύουμε όλοι σε αυτή...", αποκάλυψε η Ράμερ μιλώντας σε ένα γερμανικό σάιτ κατά τη διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού της στο Μόναχο, τονίζοντας την πεποίθησή της ότι "το κακό θα περάσει".

Η Ράμερ, μαζί με τις αδελφές της, την 20χρονη Σκάουτ (Scout) και τη 18χρονη Ταλούλα (Tallulah) και τον πατέρα της Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) λέγεται ότι ήταν εκείνοι που ώθησαν την Ντέμι στο να ζητήσει τελικά επαγγελματική βοήθεια στο πρόβλημά της.

Η 49χρονη σταρ δεν άντεξε το σοκ του χωρισμού από τον κατά 15 χρόνια μικρότερο σύζυγό της, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) ο οποίος την απάτησε την παραμονή της έκτης επετείου του γάμου τους και κατέληξε σε κλινική αποτοξίνωσης, όπου ακολουθεί θεραπεία για "διατροφική διαταραχή και θέματα εθισμού".

Το ζήτημα πια είναι αν και πότε θα μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια της η διάσημη σταρ. Μακάρι να είναι γρήγορα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα