Τα μασάει ο Σιλ για τη Χάιντι

16.02.2012
Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από τον χωρισμό-σοκ του πάλαι ποτέ τρισευτυχισμένου διάσημου ζευγαριού και οι δυο τους δεν φαίνεται να ξέρουν καλά καλά τι θέλουν…

Η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) και ο Σιλ (Seal) ανακοίνωσαν από κοινού την απόφασή τους να χωρίσουν ύστερα από σχεδόν επτά χρόνια γάμου τον Ιανουάριο, αλλά μέχρι σήμερα, δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου από κανέναν.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", o 48χρονος τραγουδιστής έχει βαλθεί να… κατακτήσει από την αρχή την πρώην σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του και για αυτό τον λόγο της στέλνει καθημερινά "τα πιο μεγάλα και όμορφα μπουκέτα με λουλούδια".

Επίσης, σύμφωνα με το βρετανικό "Grazia" ο Σιλ της έχει αγοράσει στην Χάιντι πανάκριβα έργα τέχνης, ένα διαμαντένιο μπρασελέ και ένα αυτοκίνητο αξίας £250.000.

Και ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πώς έχει αντιδράσει το 38χρονο μοντέλο σε αυτή την… πολιορκία, πηγές της "Daily Mail" αναφέρουν ότι ο Σιλ έκανε την πρώτη σόλο δημόσια εμφάνιση μετά τα νέα του χωρισμού χωρίς τη βέρα του.

Τώρα, τι ακριβώς σημαίνει αυτό δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει, πέρα από το προφανές. Αν όμως δεν φορούσε το δαχτυλίδι τυχαία, ή αν υπάρχει ουσία πίσω από την πράξη του… θα φανεί σύντομα.

Το δαχτυλίδι μπορεί να έλειπε από το δάχτυλο του, όμως ο Σιλ βρήκε άλλον τρόπο για να στολίσει το χέρι του: έβαψε τα νύχια του… κίτρινα! Τι να πει κανείς; Περί ορέξεως…

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε την επιτυχία του Σιλ με τίτλο "Secret", στο κλιπάκι του οποίου ο τραγουδιστής πρωταγωνιστεί σε καυτές σκηνές μαζί με τη Χάιντι του.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα