Γιατί έκλαψε η Αντζελίνα;

16.02.2012
Δεν άντεξε τη συγκίνηση η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτις και έβαλε τα κλάματα σε… ζωντανή μετάδοση. Όμως, τι ήταν αυτό που την τάραξε τόσο πολύ;

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) ταξίδεψε στο Σαράγιεβο ώστε να παραβρεθεί στην εκεί επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "In the land of blood and honey", που αποτελεί και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

Με δεδομένο ότι το θέμα της ταινίας τοποθετείται χρονικά στον πόλεμο ανάμεσα στους Βόσνιους και τους Σέρβους, η βραδιά αναμενόταν έτσι και αλλιώς ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά. Κανείς όμως δεν περίμενε αυτό που συνέβη.

Μόλις το φιλμ τελείωσε και με όλο το κοινό να χειροκροτεί όρθιο, η Αντζελίνα, εμφανώς συγκινημένη, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ανέβηκε στη σκηνή.

"Το να μοιράζομαι αυτό μαζί σας σήμερα είναι πολύ σημαντικό για μένα", ομολόγησε αγκομαχώντας να μη δακρύσει η 36χρονη σταρ, τονίζοντας ότι δεν θυμάται άλλη νύχτα πιο συγκινητική σε όλη της τη ζωή.

Τελικά, και καταλήγοντας σε βαθύτατες ευχαριστίες προς όλους τους παραβρισκόμενους η Αντζελίνα βούρκωσε, αφήνοντας όλο το συναίσθημα να την κατακλύσει.

Κατά τα άλλα, πληροφορίες θέλουν τη Τζολί και τον 48χρονο σύντροφό της να ετοιμάζουν τον γάμο τους και να "σπάνε πλάκα παραπλανώντας" όλο τον κόσμο στο μεταξύ…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα