Κανέλλη: Έφτασε κοντά στην αυτοκτονία!

16.02.2012
Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν την Τετάρτη η Λιάνα Κανέλλη και ήτο ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Η βουλευτής αποκάλυψε ότι μια φορά στη ζωή της σκέφτηκε πολύ σοβαρά να αυτοκτονήσει, αφήνοντας μας όλους

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν την Τετάρτη η Λιάνα Κανέλλη και ήτο ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Η βουλευτής αποκάλυψε ότι μια φορά στη ζωή της σκέφτηκε πολύ σοβαρά να αυτοκτονήσει, αφήνοντας μας όλους με το στόμα ανοιχτό. «Μία φορά στη ζωή μου σκέφτηκα την αυτοκτονία. Στο παρατσάκα γλίτωσα», εξομολογήθηκε, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να βλέπει παιδιά να υποφέρουν.

«Μία φορά το σκέφτηκα πολύ σοβαρά να το κάνω και με γλίτωσε ένας Γάλλος συνάδελφός μου. Ήταν μετά την Ρουάντα. Αν είχε περπατήσει εκεί όπως εγώ, αισθάνεσαι αδύναμος, σαν να σε έχει πάρει το κακό και να σε έχει πατήσει χάμω. Από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, αριστερά και δεξιά, ήταν 10.000 χράμια, κάτι σαν πανάκια, στα οποία ήταν τυλιγμένα νεκρά παιδικά κορμιά. Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου», συνέχισε.

Η Ελένη είχε μείνει άφωνη από τα όσα αποκάλυπτε η καλεσμένης της. Συμφώνησε, όμως ότι απόλυτο κακό είναι «να υποφέρει ένα παιδί, να πεινάει παιδί, να πεθαίνει παιδί και να το θάβουν ενήλικες».