Σοκ για τον πρώην της Γουίτνεϊ Χιούστον

16.02.2012
Απαρηγόρητος, λέγεται ότι είναι ο Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) από τον ξαφνικό θάνατο της πρώην συζύγου του, την οποία, όπως φαίνεται δεν θα καταφέρει να αποχαιρετήσει… επίσημα.

Η κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston), η οποία βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στο Μπέβερλι Χιλς το περασμένο Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί τελικά σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Παρά τις "φωνές" που ήθελαν την τελετή να θυμίζει εκείνη του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), τελικά υπερίσχυσε η άποψη για μια πριβέ κηδεία που θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία όπου η 48χρονη άτυχη ντίβα είχε τραγουδήσει για πρώτη φορά.

Στην τελετή, όπως έγινε γνωστό, θα προσέλθουν συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι θα μπορούν να εισέλθουν στον χώρο μόνο δείχνοντας την ειδική πρόσκληση, την οποία όπως ξεκαθαρίστηκε δεν πρόκειται να λάβει ο πρώην σύζυγος της Χιούστον.

Φήμες θέλουν συγγενείς της σταρ που έχασε τη ζωή της τόσο άδοξα να έχουν –μέχρι και- απειλήσει τον Μπόμπι Μπράουν ώστε να μην κάνει το λάθος και πλησιάσει στην εκκλησία.

H οικογένεια Χιούστον –όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος, εδώ που τα λέμε- θεωρεί τον 43χρονο τραγουδιστή υπεύθυνο για τον εθισμό της Γουίτνεϊ στα ναρκωτικά ο οποίος την οδήγησε μοιραία και στον θάνατό της.

Παρά το γεγονός ότι τα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας θα δημοσιοποιηθούν σε περίπου έξι εβδομάδες όταν ολοκληρωθούν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, πληροφορίες από την ιατροδικαστική έρευνα αποκαλύπτουν ότι η ντίβα της ποπ δεν πέθανε από πνιγμό, αλλά από ένα ισχυρό κοκτέιλ ναρκωτικών και ηρεμιστικών τα οποία εντοπίστηκαν σε μεγάλες ποσότητες στον οργανισμό της.

Κατά τα άλλα, πληροφορίες θέλουν την κόρη της τραγουδίστριας να είναι ήδη πολύ καλύτερα ύστερα από την κατάρρευσή της λίγες ώρες αφού πληροφορήθηκε για τον θάνατο της μητέρας της.

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) είχε κάνει τους δικούς της να φοβούνται μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε ένα ντουέτο που είχαν ηχογραφήσει η Γουίτνεϊ Χιούστον και ο Μπόμπι Μπράουν το 1993 με τίτλο "Something in common".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα