Γουίτνεϊ Χιούστον: η νεκροψία και η κατάρρευση της κόρης

13.02.2012
Το σοκ που προκάλεσε ο θάνατος της διάσημης τραγουδίστριας δεν συντάραξε μόνο τους απλούς απανταχού θαυμαστές της, αλλά και τους πιο δικούς της ανθρώπους.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) πέθανε ξαφνικά το Σάββατο το απόγευμα στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς, όπου διέμενε.

Πληροφορίες θέλουν την τραγική ντίβα που έχασε τη ζωή της σε ηλικία μόλις 48 ετών να βρέθηκε αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα της, λίγες ώρες πριν εμφανιστεί σε προγραμματισμένο pre-Grammy πάρτι.

Το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες που έχει αναλάβει τη νεκροψία, ενημέρωσε σήμερα ότι οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν αλλά τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν επίσημα περίπου έξι εβδομάδες μετά, όταν θα έχουν συγκεντρωθεί και οι απαντήσεις από τις τοξικολογικές έρευνες.

Επιπλέον, πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι το σώμα της άτυχης Χιούστον πρόκειται πολύ σύντομα να "επιστραφεί" στην οικογένεια για τα... δέοντα.

Όσο για τις λεπτομέρειες της αστυνομικής έρευνας, μαθαίνουμε πως ούτε αυτά θα είναι διαθέσιμα σύντομα, καθώς η αστυνομία του Λος Άντζελες έχει διατάξει να μη δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα καμία πληροφορία σχετικά με τα ευρήματα στο δωμάτιο της σταρ, μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Στο μεταξύ, φαίνεται ότι η κόρη της Χιούστον δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, ύστερα από τον ξαφνικό χαμό της.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η 18χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Christina Brown) κατέρρευσε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα, όμως φίλοι και συγγενείς την έχουν "από κοντά" γιατί φοβούνται ότι δεν θα φανεί αρκετά δυνατή να σηκώσει το βαρύ φορτίο που της έλαχε…

Η Γουίντεϊ Χιούστον γνώρισε τη δόξα και χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η πιο χαρισματική τραγουδίστρια της γενιάς της και όχι μόνο. Φαίνεται όμως πως η προσωπική της ζωή, και συγκριμένα η σχέση με τον σύζυγό της, στάθηκε μοιραία καθώς μέσω αυτής γνώρισε τον κόσμο των ναρκωτικών και των καταχρήσεων, που φαίνεται ότι οδήγησαν τη ζωή της στο άδικο αυτό τέλος.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα