Οι τελευταίες μέρες της Γουίτνεϊ Χιούστον

13.02.2012
Και ενώ η παγκόσμια συγκίνηση για τον ξαφνικό χαμό της δημοφιλούς τραγουδίστριας είναι ακόμη νωπή, ας δούμε πώς πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής της.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) βρέθηκε νεκρή το Σάββατο το βράδυ, στην μπανιέρα του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Μπέβερλι Χιλς. Ήταν μόλις 48 ετών.

Η ντίβα της ποπ πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής της στο Λος Άντζελες όπου επρόκειτο να παραβρεθεί στη χθεσινή εκδήλωση για τα βραβεία Grammy.

Στο πλαίσιο των προ-εορταστικών εκδηλώσεων, λοιπόν, η Χιούστον εμφανίστηκε σε αρκετά pre-Grammy πάρτι.

Την Πέμπτη η Γουίτνεϊ ήταν επίσημη καλεσμένη της Κέλι Πράις (Kelly Price) στο πάρτι με τίτλο "Kelly Price & Friends Unplugged: For The Love of R&B fete" που διοργάνωσε η 38χρονη τραγουδίστρια στο κλαμπ "Tru Hollywood".

Η άτυχη σταρ δεν ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσει, όμως όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ανέβηκε αυθόρμητα στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με την Πράις το τραγούδι "Yes, Jesus Loves Me", ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

Μπορεί η φωνή της Γουίτνεϊ να μην ήταν ούτε στο περίπου εκείνη που την έκανε διάσημη, ωστόσο κατάφερε για ακόμη μια φορά να συγκεντρώσει το χειροκρότημα του κόσμου. Για τελευταία φορά…

Δύο μέρες αργότερα, και ενώ υποτίθεται ότι ετοιμαζόταν για το πάρτι του Κλάιβ Ντέιβις (Clive Davis) που θα δινόταν στο Beverly Hilton Hotel, βρέθηκε αναίσθητη στο δωμάτιό της, στο ίδιο ξενοδοχείο.

Στην εκδήλωση για τα μουσικά βραβεία που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, ήταν τελικά η Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson) που ανέλαβε το δύσκολο έργο του να ερμηνεύσει τραγούδια της αδικοχαμένης ντίβας εις μνήμη της.

Και ενώ η ολοκληρωμένη έκθεση για τα αίτια του θανάτου της Γουίτνεϊ Χιούστον θα αργήσει μερικούς μήνες ακόμη –μέχρι να έχουμε και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών- πληροφορίες του δικτύου ΤΜΖ αναφέρουν ότι η προσοχή της οικογένειας στρέφεται στην κόρη της, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Christina Brown), η οποία περιγράφεται ως "υστερική, εξαντλημένη και απαρηγόρητη", μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που "η οικογένειά της φοβάται να μην κάνει καμία τρέλα".

Η 18χρονη Μπόμπι Κριστίνα εισήχθη ήδη στο νοσοκομείο αφού κατάρρευσε ενώ λέγεται ότι τσακώθηκε άγρια με τους υπεύθυνους του ιατροδικαστικού γραφείου όταν δεν την άφησαν να δει το σώμα της μαμάς της.

Κατά τα άλλα η Γουίτνεϊ είχε και άλλες εξάρσεις τις τελευταίες μέρες της ζωής της, με φήμες να τη θέλουν να έχει τσακωθεί άγρια με τη νεαρή παίκτρια του "X Factor" Στέισι Φράνσις (Stacy Francis) και το μήλον της έριδος ήταν ο σύντροφος της ντίβας Ρέι Τζέι (Ray J).

Φαίνεται ότι παρόλο που οι δύο γυναίκες είχαν γνωριστεί στο παρελθόν η Χιούστον δεν αναγνώρισε την Φράνσις και ο Ρέι Τζέι που γνώριζε και τη νεαρά τραγουδίστρια από παλιά, την υποστήριξε γεγονός που φρίκαρε τελείως τη Γουίτνεϊ.

Όσο για την πάλη της με τα ναρκωτικά, αυτή φαίνεται ότι ήταν "ένα παιχνίδι χαμένο από χέρι".

Όσοι γνώριζαν καλά τη Γουίτνεϊ μπορούσαν να δουν ότι ο εθισμός της ήταν τόσο μεγάλος που δύσκολα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί. Παρόλο που σύμφωνα με πληροφορίες τώρα τελευταία η Χιούστον φαινόταν αποφασισμένη να δώσει στον εαυτό της μεγαλύτερη αξία και να "σηκώσει κεφάλι" ακόμη μια φορά… τελικά δεν τα κατάφερε.

Τώρα τι ήταν αυτό που έφταιξε ακριβώς, θα φανεί στη νεκροψία.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα