Οι τούρτες στα μεμέ της ημίγυμνης Δούκισσας!

09.02.2012
Από αλλού την περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε η έκπληξη στο φετινό Madwalk. Η Δούκισσα Νομικού έκλεψε με διαφορά από τις υπόλοιπες τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της στην πασαρέλα. Γιατί βλέπεις, εμφανίστηκε

Από αλλού την περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε η έκπληξη στο φετινό Madwalk. Η Δούκισσα Νομικού έκλεψε με διαφορά από τις υπόλοιπες τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της στην πασαρέλα. Γιατί βλέπεις, εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή με κοντό ροζ φουρό και δύο λαχταριστά cupcakes να κρύβουν το στήθος της. Η αντίδραση του κοινού ήτο αποθεωτική με χειροκροτήματα και σφυρίγματα. Τα συγχαρητήρια μας για την ιδέα.

Στην πασαρέλα ανέβηκε πρώτη η Έλενα Παπαρίζου, την οποία περιμέναμε με μεγάλη αγωνία, διότι όλο και μία... σέξι πινελιά θα έβαζε στην εμφάνιση της. Και ήτο πράγματι σέξι με το πολύ στενό και κοντό δαντελένιο φόρεμα των Deux Hommes. Αλλά είπαμε τα μεμέ της Δούκισσας είχαν ανεβάσει τον πήχη του ανταγωνισμού.

H Demy πλαισίωσε την «γλυκιά» επίδειξη της Σήλιας Κριθαριώτη, στην οποία πρωταγωνίστησε η Νομικού. (Ερώτηση αγανακτισμένων ανδρών: Με τι σταθεροποίησαν τα γλυκά και δυστυχώς παρέμειναν εκεί ακούνητα από τη θέση τους;) Ακολούθησε η Σοφία Κοκοσαλάκη η οποία ανέβασε στη σκηνή την Κατερίνα Στικούδη με το σέξι χρυσό κορμάκι.

Ωστόσο, στις... απογοητεύσεις της βραδιάς ανήκει η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα. Η μαύρη μάξι τουαλέτα που φορούσε ναι μεν είχε μία σέξι πινελιά (κυρίως το ντεκολτέ) αλλά στην Ελένη που τα μίνι και τα σέξι κορμάκια είναι η δεύτερη φύση της, η τουαλέτα έμοιαζε με.. τσουβάλι πάνω της. Αχ Ελένη, αχ Ελένη. Πάλι καλά που είχαμε την Δούκισσα.